Pagyvenusiems žmonėms dar sunku rasti darbą: yra įmonių, kur 30-metis jau laikomas vyresniu

Grįžti į straipsnį

As

As portretas
Net į valstybės tarnybą nepriima dėl amžiaus, tai ką čia šnekėt. Ne tiesiai, žinoma, pasakė, bet pagrindinis trūkumas buvo amžius, kaip davė suprast - virš 40. Skyriaus vadovas mane išminusavo per pokalbį. Būčiau buvusi 20+, būčiau praėjusi. Virš 40 labai sunku susirast datbą, visi žiūri jaunesnių, kad ir su mažesne patirtim, o geriausia ką tik baigę studijas. Tokia realybė. Žmogus nurašomas. Visokie įdarbinimo specialistai gaili nepasakot apie patirties, gebėjimų svarbą, lojalumą darbdaviui ir t.t. Kai pagalvoji, jau ir vaikai dideli, tokie kaip aš neimsim dėl jų ligų nedarbingumo, neišeisim į dekretą ir t.t. Visa tai nieko nereiškia, 20+ yra 20+, tai yra svarbiausia.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Vyresni žmonės dar turi padorumo neskiesti ir nepasakoti pasakų, kaip dabartiniai piemenys. Paskaitai jų pareiškimus- vos ne Bilas Geitsas. Ateina į darbą- rašyti sunkiai sugeba.....na, moterys dar nors pletkams rinkti tinkamos...

Vika

Vika portretas
Is proto kraustosi tie darbdaviai? Jiems 30-metis jau senas? Cia kas, pasaulio pabaiga? O kiek tiems darbdaviams metu,ar jie gali dirbti,jai priima tokius neadekvacius sprendimus? Prisigyvenom iki nesamoniu! Ir valdzia leidzia tokia diskriminacija? Tai kur detis 40-50-meciams?

Jo

Jo portretas
Netoli laikai kai 16 bus per senas i

Aira

Aira portretas
Ne del del ziniu ne del amziaus bet del isvaizdos nes juk vyresni ir atrodo vyresni daznai nesiderina su jaunu kolektyvu nesvarbu kokioj srityje o dar sako ne jsunystes kultas.

Galerijos

Daugiau straipsnių