Pirkėjų parduotuvėse – 20 proc. mažiau: kaltas galimybių pasas?

Grįžti į straipsnį

Jonis

Jonis portretas
Rugsejo menesi Lietuvoje i krautuve manes neileido,tad išvykstant darbui menesiui i vokietija teko maisto užsipirkti lenkijoje-ant kvito buvo parašyta-ačiū,kad remiate lenkijos ūkį

Ropke

Ropke portretas
O dar suranda, kas badysis 3-4 ir 8 kartą, kad nueiti į Akropolį???

Ba taip

Ba taip portretas
Jeigu visi butu tokie kaip mano seima (5asmenys), ju planai zlugtu. Mes tris kartus prasirgom ( 1 karta be simptomu ). Sirgom, nes antikunius darom kas 2men. Bet nei karto nesitestavom, nedarem jokiu pgr ir neturim QR kodu. Ir ka jie mums padarys. NIEKO. Ir gyvenam, ir visko uztenkam. Visi taip darykit ir gales jie vieni vartot ir kelt ekonomika.

Talmontaite Laima

Talmontaite Laima portretas
Nesąmonė,parduotuvė sausakimša,pati ten dirbu

Antanas

Antanas portretas
P.S. paprastas tiesinis susirgimų skaičiaus ekstropoliavimas rodo, kad apie Sausio 20-25 virusas pasieks visus Lietuvos gyventojus ir po to, visiems (gyviems likusiems) imunitetą įgijus, pandemija trauksis. Taigi, Velykas (ne visi) švęsime be respiratorių.

Antanas

Antanas portretas
Sumažėjo pirkėjų - tai reiškia žmonės realiai vertina esamą padėtį ir be tikro reikalo po parduotuves nesibasto. Gi prekių realizavimas , bent jau pinigine išraiška, tai tikrai nesumažėjo. O iš čia - ir mokesčiai į biudžetą, ir valdininkam algų pakėlimas ir, dievas duos, - kada nors ir seneliams skatiką numes ...

.....

..... portretas
Trūksta darbuotojų.. kad pas jus dirbama už pietūs.. ir dar keli eurai atvažiuoti į darbą ir net mokesčiams nelieka.

Vytas

Vytas portretas
Kas savaitę važinėjam tik į Rygą. Viską ten perkam, į koncertus,teatrus, kavines ten einam, vasarą Jūrmaloj poilsiaujam. Latvijoj jaučiamės žmonėmus. O Lietuvoje viskas nyku, nemalonu, nekokybiška. Žmonės pikti, nemandagūs. Dar iki pandemijos kartais ir Lietuvoj šen bei ten nueidavom, bet kai įvedė tuos juokingus pasus, tai nebeinam niekur, net ten, kur jų nereikia.

Jons

Jons portretas
Matyt teisi Šimonė, kuri sakė,kad 8 iš 10 lietuvių yra debilai. Ji pati irgi iš tos aštuoniukės ir visas seimas. Dabar pasirodo jog ir verslininkai tupi kaip probkės. Save gerbiantys lietuviai šika ir tapnoja ant antikonstitucinio gyvulių paso ir ypač paskutiniu metu, kai gerai suprato kaip valdžia juos žaloja. Vis mažiau žmonių eina į tas pardes, kur reikia gyvulių paso. O ir šiaip visi stengias daryt valdžiai kuo daugiau blogio, bent jau per finansinę pusę. Aš asmeniškai kas savaitę važiuoju į Lenkiją ir ten perku ne tik maistą, o absoliučiai viską. Ir pas medikus ten einu ir pramogaujam su šeima ten. Yra žmonių, kurie važinėja apsipirkt į Lenkiją ar Minską, kai kurie į Kaliningradą.

kaunietis

kaunietis portretas
Sausį visada taip.

Aistis

Aistis portretas
Patys neįsileidžia pirkėjų, o po to verkia :) Buvau primiršęs lenkus, bet kai tokia situacija kad žmonės fašistų segreguojami ir diskriminuojami tai vėl tenka prisiminti. Žurnalistams dar vertėtų pasidomėti dirbančiųjų skaičiaus kitimu, pamatysit kad daugelis diskriminuojamų pradėjo dirbti nelegaliai.

AHA

AHA portretas
Brango dujos ir elektra ir ne menkai. Kaip manot pajamos tiek didėjo. Tad moka už pirmo būtinumo dalykus, o skudurais palauks. GP ne bėda.

neturėjau ir nereikia

neturėjau ir nereikia portretas
man debiliško Š-paso! Ir eikit visi šikt.

Taip jiems ir reikia

Taip jiems ir reikia  portretas
Nereikėjo klausyti tų trijų kek...šių,ir tikrinti tų gyvulių pasų.

Cianidas

Cianidas portretas
Kaltos trys bobšės,kgbisto paskirtoji,kgbisto dukra,ir kgb,,šachmatistė"

Bus dar maziau

Bus dar maziau portretas
Pasiskiepije 2 skiepais buvo patikinti,kad yra pilnai vakcinuoti ir ju GP galios neribota laika. Staiga- jie tapo nebevakcinuoti,o ju antikuniu testai- niekiniai! Apie 80% pilnai pasiskiepijusiu nedarys treciojo skiepo,nes jauciasi apgauti ir maustomi toliau.

Aš portretas
Metai lygiai nesu atidares delfio portalo taip pat ir į centrus neisiu net ir panaikinus ribojimus esu apsirupines metams o kita į urmines ir iternetu

Pirkėjas

Pirkėjas portretas
Taigi svarbu susimokėti už elektrą, dujas, dyzeliną, mašinos parkavimą mieste ir t.t. Gal dar koks naujas mokestis atsiras. Nėra ko po parduotuves lakstyt, kas čia per įprotis. Sako, kad reikia diržus susiveržti, tik nesuprantu- ar ant kaklo?

Kirminas

Kirminas portretas
Na tai ir gerai link ko eita tas beveik pasiekta valdzia nurodo kelia kur apsipirkti.Zmogus pries keleta metu uzsimines kad neitume apsipirkti pas MAMA vos baudziako negavo o valdzia tai padre kitom priemonem.Manau pirkėjų parduotuvėse – 20 proc. mažiau nes zmones samoningi Omikrono saugosi.Na matai ir GP neturi.

Vanga

Vanga portretas
vasario mėnesį dar 20 procentu sumažės.

Vytautas

Vytautas portretas
Kaltas ne galimybių pasas, bet corona virusas. Gaila, kad to nesupranta dalis šalies gyventojų ir aršiai priešinasi viruso sunaikinimui ar bent padarius jį neveiksniu.

Žvelkite plačiau. Ir giliau.

Žvelkite plačiau. Ir giliau. portretas
Esu pasipiktinęs valdžios veiksmais, bet... būkime teisingi, kas jau čia taip pabarango? Vištienos file LIDLE užvakar pirkau po 2,80 eu/kd, pirną po 0,46 eu/minkštas maišelis, kefyras taip pat senomis kainomis.... Akivaizdu, kad pabrango tik tas maistas, kuris ir taip buvo brangus, o pigiausios prekės nebrango. Ir jei kažkas nesugeba atskirti kuri prekė gera, o kuri prasta, jie perka kuo brangesnes ir laimingi sėdi, kad kokybišką gavo. Nors iš tikro visų jų kokybė vienoda. Brangios prekės yra skirtos tik kvailiams, kurie per gyvenimą neišmoko nieko suprasti

O dar abejonių kam kyla?

O dar abejonių kam kyla? portretas
Savaime aišku, kad Galimybių popiergalis nutraukė pirkėjų srautus didžiuosiuose cęentruose. Tarkime aš žinau, kad manęs nįleis, tai nei nebandau eiti. Tenka tenkintis IKi tinklais ir Sanitex'u bei turgais. Bet ne tame problema, bėda tams, kad į mažus kromelius suvaryti neskiepytieji ir nesirgusieji ten apsikrečia. Pas mažiukus nėra rimtos kontrolės ir net dezinfekcinis skystis taupumo sumetimais pusiau atskiestas vandeniu. Taigi mūsų vyriausybė, atėmusi galimybę iš žmonių apsipirkti saugioje aplinkoje, manyčiau jau ne vieną nusiuntė į anapilį. Bet ar jiems tai įdomu? Panašu, kad ne, svarbu maži kromeliai gali dirbti ir jiems nereikia mokėti kompensacijų. Va ir visa pandemijos grimasa.

Jonas ir Janina

Jonas ir Janina portretas
Girdėjau Lenkuose kažką su pvm daro maistui atšaukė lyg tais...i taip buvo pigu dabar dar pigiau bus...senai bebuvau...būtinai pradėsiu lankytis prie to pačio ir dyzeliuko prisipilsiu...tegu PIŠ gra...žia morką...

Taigi sausis

Taigi sausis portretas
Duokit pinigei atsigauti...visada taip būdavo...su pasais visi laimingi tik laukia kada galės eiti į parduotuves...visi laimingi nori dar kelias dozės ir Varys toliau per kontroles postus pasus rodydami tik tam kad apsipirkti maloniai :d...

reiškia veikia

reiškia veikia portretas
pasirodo ne tik aš su tuo nelemtu gp neinu ten kur jo prašo...taip jiems ir reikia.

Tai

Tai portretas
Gi prie durų stovi žmogelis su pypekliu ir norinčių apsipirkti pilnai vakcinuotų (su dviem dozėm) neįleidžia.

Ko stebėtis?

Ko stebėtis? portretas
Patys neįsileidžia į parduotuves, dar užkelia kainas ir stebisi kur dingo pirkėjai.

AŠ portretas
Visi buvo visko prisipirkę ir į parduotuves eiti nėra pakol kas reikalo. Duonos ar pino mažoje parduotuvėlėje nusiperki.

nebera

nebera portretas
jei zmones 20 proc maziau maisto perka tai tik vienas paaiskinimas, tu zmoniu nera gyvu lietuvoje. Kas tau savo noru ims ir per karantina 20 proc maziau valgys? tik daugiau valgys nes ka daugiau veikt

Kawenskas

Kawenskas  portretas
Į teismą vyriausybe už kenkima žmogui!!! Politinei lavonai Šimonytė ir visa kita jos patvoriniu komanda su Lansbergiu mafija!!

kad

kad portretas
pasibaige GP ir niekur negaliu jau apsipirkt ir gyvensiu is rezervu o maisto karta i savaite LIDL apsipirksiu , busim izoluoti dauguma nuo parduotuviu bent jau iki pavasario ar GP atsaukimo .

kl

kl portretas
Per šventės tylėjote, o dabar prabilo??? Viskas gerai..

Klp

Klp portretas
Kaltas prekybininkų godumas ,užsikėlė kainas manė vistiek pirks ,nepavyko, dabar verkit pirksim internetu .

Anonimas

Anonimas portretas
Klaustukininkai

Ona

Ona portretas
Zmones pinigus islaido sventem.

na

na portretas
aha Molas, Akropolis, tik su Galimybių pasais...visi rėkia ant antivekserių padarė ataskirai aš už...bet vakar kauno Mole visų vekserių akivaizdoje mirė žmogus po dviejų skiepų...dar prieš kelias dienas iš Lazdijų į Kauno klinikas paguldyti žmones pasiskiepiję du kartus artėjo data trečiam skiepui paguldyti su kitom ligom ne su korona, atvežti patikrinti ar neserga ir paguldyti...abu vyras ir žmona nors koronos neturėjo mirė nuo koronos..A-Ū Petingas vyre A-Ū Armonaite mes nepasiskiepiję nevaikštom į skiepytųjų parduotuves, bet paskiepyti krenta kaip lapeliai. A-Ū petingas vyre ponia Usonį tai gi Jūs kiekvieną dieną atkišęs savo pečius ką kalbėjot, kad skiepyti nemirs...kiek gavote už sėdėjimą Reklamoje? Kaip laikosi Usonio brolelis Vaisingumo Klinikoje nugarcžsėjusiame triukšme ? Ką Jūs tautiečiai į tai?

Blinda

Blinda portretas
Zmones nebeiperka prakeiktu suskiu keliamu prekiu kainu.

Nieko keisto..

Nieko keisto.. portretas
Ko jus bl norit, po nauju visi eurai isskrido i ora arba ismyzti patvoriuose.. kol algu negaus nieko ir nebus ..

...

... portretas
o kaip del kainu?viskas branksta, o nori kad pirktu...sumazejo zmoniu perkamoji galia. visi skolose ..

Galerijos

Daugiau straipsnių