PVM lengvata maistui: galutinis vartotojas net nepajustų?

Grįžti į straipsnį

to taip manatis

to taip manatis portretas
pyzduk rainas, kas PVM pakėlė nuo 18 iki laikino 21%? Tuopačiu ir kainas pakėlė. Valdžia ar pyzdukai? Tas laikinai iš manęs atima po 30 jievrų nuo kiekvieno tūkstančio. Per tiek metų, vien nuo namo kapitalinio remonto, langų keitimo, šiltinimo ne šimtai o tūkstantis susidaro..

taip manantis

taip manantis portretas
"Protingam" Juozui, nuo neprotingo ekonomisto: galvok kaip daugiau užsidirbti, bet ne apie kainų mažinimą. Kai niekas nepirks, tai ir kainos sumažės... Ne valdžia kainas pakėlė, ne ji ir sumažins ar tai būtų Karbauskis, Palukcas ar Budbergytė

Anonimas

Anonimas portretas
Ir dabar maitinimo įmonėms maistui yra 9 proc, o lankytojas moka daugiau nei kai PVM 21 proc buvo:)

Juozas

Juozas portretas
Labai "protingi" mūsų ekonomistai. Jei vartotojas nepajus sumažinimo, tai gal ir padidinimo iki, sakysim, 50 procentų nepajustų vartotojas pagal juos?

Anonimas

Anonimas portretas
Pas mus visur 21% PVM.net ir mokesčiams...Ar mes aborigenai,kad nesugebam susitvarkyti?Nereikia švaistytis,ir vaizduoti turtingus,baigti nesamones su pagalba kitataučiams.Pas mus karo nėra,bet jaučiames kaip po karo,žmonės vargsta,neišgyvena.Kažkoks debilizmas.

pensininkė

pensininkė portretas
viena pusė lietuvių važiuos į Lenkiją kita į Latviją ir tegul Lietuvos verslininkai džiaugiasi savo didelėmis kainomis o dar ir Į Baltarusiją vizų nereikia juk PVM 21 procentas tai kaip nemažės kainos nebent mūsų valdžia neturi jokios kontrolės mechanizmo tikrinti mokesčių taikymą , bendrai ši valdžia žmonių atžvilgiu lygi nuliui tik blogybėms priėminėti pirmi, jei nenumarino su covidu, skiepais, tai badu numarins ,pati blogiausia valdžia kokia tik buvo paskelbus nepriklausomybę atgavus gerai jei dar karas iki mūsų neateis bet jai taip ir toliau ''prašysimės'' tai visko gali būti

Jus ir pajus

Jus ir pajus portretas
Gerovę pas braliukus latvius.

Anonimas

Anonimas portretas
jai PRADETU dirbti tos svogeriu kontoros tikrai kristu !!

tik

tik portretas
tuscios /gerove/ kalbos kai valdsaika vartosi mlj....se===

:)))

:))) portretas
aisku nepajustu, nes visos kontroliuojancios tarnybos yra tik svogeriam idarbint

Galerijos

Daugiau straipsnių