S. Skvernelis garantuotas dėl kainų sumažinimo: atsistatydinti nereikės

Kainas šalyje sumažinti užsimojęs premjeras Saulius Skvernelis tikina, kad jam pavyks įgyvendinti šį užsibrėžtą tikslą ir ragina neužsiiminėti populizmu tų, kurie mano priešingai.

Vyriausybės vadovas antradienį LRT radijuje paklaustas, ar atsistatydintų, jei nepavyktų keliamų tikslų pasiekti, tvirtino, kad apie tai nekalbėtų, jei netikėtų, jog tą sugebės padaryti.

„Aš manau, kad pavyks sumažinti. Ir kalbos negali būti, nes jei būtų priešingas matymas ar mąstymas, apskritai to nedarytume. Atsistatydinti reikėtų tiems, kurie leido sukurti tokią situaciją, kada įsiklestėjo mūsų didieji prekybos centrai, išstūmė smulkųjį ir vidutinį verslą, nebuvo paisoma plėtros, leidžiama miestuose, centruose, tokią koncentraciją padaryti ir nieko nedaryti, kad vartotojo teisės būtų ginamos“, – griežtai kalbėjo premjeras.

„Mes stengiamės, kad vartotojui būtų geriau“, – savo vadovaujamos Vyriausybės tikslus deklaravo S. Skvernelis. Jis taip pat užsiminė, kad jam labai keista klausyti asmenų, manančių, kad kainų šalyje sumažinti neįmanoma. Pasak jo, tokios kalbos yra populizmas ir demagogija.

„Labai keista būna klausyti, kad geriausia nieko nedaryti, užsiimti populizmu ir demagogija ir sakyti, kad viskas čia yra gerai šalyje, rinka viską sureguliuos“, – pabrėžė S. Skvernelis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Na liežuviu galima malti kiek nori,o kaip bus iš tikrųjų pamatysime. Tai nesitikima.Visur kainos tik kyla ir kyla. Laukiam laukiam kas bus.

Anonimas

Anonimas portretas
jau GALI krautis tases !!!!!!!!!!!!!!

Irena

Irena portretas
Paklausiau politologų, analitikų labai protingų žmonių išmanančių šią sritį , pasakykite kaip galima laisvos rinkos sąlygiomis įtakoti kainas verse - tai iš fantastikos srities. Yra sričių kur kainas reguliuoja pati valstybė- ati vuisi kiti mokesčiai, elektra, dujos, kelių miokesčiai ir t.t. čia valstybė gali sumažinti čia jos kompetencija bet kitų kainų tai pasaka apie Jonuką ir Gretuytę,
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių