Šalpos išmokos kitąmet didės nuo 9 iki 40 eurų

  • Teksto dydis:

Vyriausybė patvirtino didesnį šalpos pensijų bazės dydį, tai lems šalpos išmokų didėjimą.

Kaip nurodo Socialinės apsaugos ir darbo ministerija, šalpos išmokos (priklausomai nuo išmokos rūšies ir gavėjų kategorijos) padidėtų nuo 9 iki 40,5 euro.

Šalpos išmokas gauna daugiau nei 60 tūkst. asmenų. Tai – našlaičiai, neįgalūs vaikai, nuo vaikystės neįgalūs suaugę asmenys, kiti neįgalieji ir senatvės pensijos amžių sukakę asmenys, kurie neįgijo stažo socialinio draudimo pensijai gauti.

2018 metų valstybės biudžete tam papildomai numatyta 17,7 mln. eurų.


Šiame straipsnyje: šalpos išmokosišmokosSADM

NAUJAUSI KOMENTARAI

Brigita

Brigita portretas
Man jau trecia karta ne centu nepakele nors pries tai buvo visada keliama kad ir 6eurais o jau triskart nieko nekele keli metai jau bus ir netikiu kad kels o va sumazint pirmi gali tai kur teisybe gal eit pasikart paskendus skolose mokesciai kyla o grupe nekyla

As

As portretas
Norėčiau, paklausti ar suaugusiems, turintiems slauga visiška, pencijinio amžiaus žmonės. Ar padidės pinigelei, gaudavom280 o nuo sausio, kiek bus.?

ciudnikai

ciudnikai   portretas
taip dides matysit kaip savo ausis visiem jau kiek laiko ta kalbejo kad pakels 40 eu o gavo po 3 eu o kai kurie net po 2 eu ar cia padidinimas vadinasi kur net duona neiseina o mokesciai ir kainos kas sekunde auga
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių