Seimas: prekybininkai turės apmokestinti ploniausius plastiko maišelius

Grįžti į straipsnį

na, jo

na, jo portretas
Smagu! Bulves subersiu į vežimėlį, paskui iškrausiu ant kasos konteinerio, kasinykė jas susvers, aš sumokėsiu. Pinigai apsineš bulvių moliu. Nieko! Ištvėrėm covidą, ištversim ir maišelių bacilas.

Komentaras

Komentaras portretas
Plastikas , kaip medžiaga tikrai puikus išradimas tik jis skirtas ne babuinų visuomenėms. Tai medžiaga reikalaujanti atsakingo elgesio. Šiaip jei žmogus mąstantis ir tausojantis gamtą, jis parduotuvėje paimtų nors šimtą tų maišelių, bet visus nereikalingus atiduotų perdirbti ir taip ciklas užsidaro. Be abejonės, jei plastiką mėtyt į kairę ir dešinę, kaip kokioje Indijoje ar Afrikoj , tada turim ką turim.

...

... portretas
Maiseliai kenkia gamtai? O mazutais kurianti silumines nekenkia?

o

o portretas
man atrodo kad laikas begt jau netik nuo europriklausomybes nuo kurios nei 1 saziningas z mogus nepraturtejo o atvirksciai viska susislave kgb administratoriai su sionsatanystais ir visa si griovimo ideologija pakvipo vakaru dvoku su soros svab bilgeic sadistais ir tai tiesa kuria visapusiskai ir ciniskai bandoma iskreipt zmones paverciant negyva /populiacija/kurios termina idriso 1 paskelbti piss 00000

Anonimas

Anonimas portretas
MES IR TAIP MOKAM UŽ MAIŠELIUS PIRKDAMI MAISTĄ..JIE NĖRA BESVORIAI..

mama

mama portretas
Teks maiselius siutis is medziagos. Siandien buvau parduotuveje, kol susidejau, pomidorus, agurkus, slyvas, mandarinus, svogunus i maiselius ir juos perkeliau ant prekystalio jie jau apiro, kol susikeliau i vezima jie jau vos laikesi, susidejau i savo maiselius jau atsargiai nes i maiselius jau nebuvo panasu ir reikejo saugoti, kad viskas nepabirtu.. Grizus namo turinys prekiu maiseliuose buvo makalyne ir teko viska issiimti po vieneta ! Ar uz tokius maiselius reikia dar moketi pinigus ?!

geriau

geriau portretas
apmokestinkite ploniausius prezervatyvus..Tautiečių ženkliai padaugės....

iskirsim tevyne plynai...

iskirsim tevyne plynai... portretas
tam ka maiselius popierinius pasigamint reikia belekiek tersalu pagamint...poxuj ta ekologija...svarbu apmokestinsim... algas pasikelsim...seime gi dauguma skurduku baudauja

///////

/////// portretas
taupysiu, neimsiu. maiselio. tegul miltai , kruopos byra tiesiai ant prekystalio

dar mazai lupa

dar  mazai  lupa portretas
viska tik apmokestinti, apmokestinti... vaisius ir darzoves desim tiesiai ant svarstykliu, be maiseliu. ypac silke, zuvis, mesa ,be maiseliu ,tiesiai ant prekystalio. ar dar mazai mokam prekybos centruose? deja, daugiau nei kitose es. salyse

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Laikas jau imtis konservu klano. Nebaudziamumas ima nervinti.

Piktas

Piktas portretas
Kodel prekybininkai tures apmokestinti, o ne apmoketi maiselius? Seimas galimai nupirktas?

Vatnykas

Vatnykas portretas
Siūlau įtaisyti daviklius kiekviename tualete ir imti mokestį už kiekvieną nusikakojimą. Juk taip teršiam gamtą tuo šūdu...ir dar už kvėpuojamą brangų Tėvynes orą imti mokestį. Kaip čia mūsų narkomanų seimas dar nesugalvojo šito ?

Juozas

Juozas portretas
Seimo reitingai tokioje žemumoje, kad atrodo, jog jau pačiame dugne. Bet vis atranda savyje jėgų toliau pramušinėti dugną. Ar jūs paskaičiavote, kiek medžių reikės nukirsti popieriniams maišeliams? Kad neįgertų vandens, jie turės būti impregnuoti, taigi netiks perdirbimui ar deginimui. Vienoj vietoj neva rūpinasi gamta, kitur gi ją dar labiau žaloja. Greičiau tie rinkimai ateitų, gal pavyks atsikratyti tokių žioplių.

yja

yja portretas
žudykime medžius, nes juk reik kuo daugiau popieriaus į šiukšlynes išmest

Kai valstybę valdo

Kai valstybę valdo  portretas
Narkomanai

dar vienas žmoniu apiplėšimas

dar vienas žmoniu apiplėšimas portretas
juk prekybininkai ir taip maišeliu už dyka negauna,sumoka gamintojams kurie moka mokesčius i biudžeta,o valdžia dar nori naudos iš nuskurdusiu pirkėju.Ar ne geriau tada visai uždrausti gaminius iš plastiko, sužlugdykit imones ,kurios dirba šioje srityje ,,gausit daugiau pajamu'' i biudžetą(PRIETRANKOS VALDŽIOJE)-NĖRA KITŲ MINČIŲ...

zzzzzzzz

zzzzzzzz portretas
pilnai grazinlit popierinius,nes saujoj nenesi aguonu kuciuku kepimui

G

G portretas
Isivaizduoju save parduotuvej. Sauja saldainiu, morkos, bulves, slapias varskes pakelis, viska be maiseliu sumetu i parduotuves krepsi ir po to viska isverciu prie kasos. Pardaveja pamato ir nusisauna.

MOCIUTE

MOCIUTE portretas
Vezimelius apmokestinkit, netik maiselius,ko taip mazai,ar fantazijos pritrukot ponai,

Anonimas

Anonimas portretas
Ai dar mazai valdziai pinigu,dar ka nors apmokestinkit,cia dar mazai,

Javė

Javė portretas
Pamenu šitas siūlymas jau buvo, tuomet nusprendė, kad tai bus sunku įgyvendinti ir padidino didžiųjų maišelių kainas (tipo, įskaičiavo mažųjų kainas į juos). Įdomu ar SUMAŽĖS kainos didiesiems maišeliams, kai bus apmokestinti mažieji???????????

Sūduvis

Sūduvis portretas
Tai kad tie maišeliai jau ir dabar APMOKESTINAMI per į juos įdėto sveriamo produkto kainą, priėmus papildomą apmokestinimą turi būti galimybė juos kaip tarą priduoti atgal per specialius taromatus.

Anonimas

Anonimas portretas
baust ,draust ,apmokestint ,pakelt kaina vot ka tik sugeba seimas kaip kažkokie plėšykai.

Idiotizmo

Idiotizmo portretas
viršūnė ........ tuoj ir nusilengvint uždraus

pypenas

pypenas portretas
Jūs dar apsvarstę apmokestinkit iėjimą į parduotuvę.....??????????????

Galerijos

Daugiau straipsnių