Seime liko paskutinis balsavimas dėl energetikos kainų augimo stabdymo

Grįžti į straipsnį

Ingrid

Ingrid portretas
Svarstyti reikia ne apie kainų augimo mažinimą,o apie kainų mažinimą,nors iki buvusių kainų grįžti ! Kol sustabdys besvarstant,tai kainos kosmines aukštumas pasieks .

a

a portretas
Bučiuokit kojas Putinui gal susimylės. O ne amerikošoms.

Moišė

Moišė portretas
Chaliavai dalinti pinigus - pats blogiausias variantas. Krizė ir taip jau atlekia šviesos greičiu. Tokios lengvatos tik pagilins ir taip jau rekordinę krizę.

ogi

ogi portretas
vagiu saikaleika nuo 1 /runkelio/ permeta kitam ir tai vadinasi /pagalba/ is v asiliuko dimensijos kurioje setono parankiniai skesta mlrd makulaturoje======

Ekon.

Ekon. portretas
Man labai keista ,kaip Šimonyte pasakė, kad ji ,vadinasi Seimas ,nesikiša i energijos kainų reguliavimą.Norėtusi paklausti, ar ji mokėsi politinę Ekonomiką ,Manau ne,nes ji manau nieko nežino apie tokį mokslą ir kam jis reikalingas.Kaip ji gali vadovauti Lietuvos Seimui ,jeigu daugumoje dalykų ji nieko nenusimano o patarėjus turi ,tačiau žmonės jų nematė ir jų nerinko.Išrinktas žmogus turi būti protingas ir visapusiškas ,turi suprasti apie dauguma dalykų o ko nesupranta turi samdytis specialistą kuris supranta Ir konsultuotis su juo.Manau kad pastovių konsultantų nereikia ,jie turi būti samdomi prireikus ir neturi būti išlaikomi valstybės .Jeigu nieko nesupranti ,Mokėk specialistui.

Pil.

Pil. portretas
Jau dabar ,nuo liepos mėnesio nežmoniškai pabrango dujos ,dujų 1m3 kainuoja 0,41 centas ,o dar pastovioji kainos dalis 3.99 kurios neturi būti. Jokioje šalyje tokių kainos dalių nėra jye moka už tai kiek sunaudojama ir apskaitos prietaisai parodo,.Tas pats su vandenių ,paaiškinamoji dalis pridedama prie sasksitos ,baisu,vagyste šviesos dienoje. Netgi LRC kodekse aiškiai parašyta enrgetikos mokesčių straipsnyje, kad mokama už energetinius išteklius pagal apskaitos prietaisų parodymus,Kame reikalas kas dedasi Lietuvoje ,kur atsakomybė prieš įstatymus ir Lietuvos piliečius???

Aš portretas
Ar jus žinote kad Baltarusai kurie apšildo namai su elektra moka tik 0.02 euro už kw?

Galerijos

Daugiau straipsnių