Sekmadienį baigiasi laikas pasirinkti nepriklausomą tiekėją (atnaujinta)

  • Teksto dydis:

Sekmadienį baigiasi terminas, kai antrojo elektros rinkos liberalizavimo etapo vartotojai turi pasirinkti nepriklausomą tiekėją.

Terminas buvo pratęstas vieną savaitę daliai gyventojų nesuspėjus sudaryti sutarčių – nuo birželio 18 iki 26 dienos imtinai. 

„Energijos skirstymo operatorius“ (ESO) atstovas Paulius Kalmantas BNS sekmadienį informavo, kad per pratęstą terminą tiekėją pasirinko apie 36 tūkst. klientų.

Sekmadienį prieš vidurdienį apie 629 tūkst. vartotojų, arba 85,1 proc. visų šio etapo klientų, buvo pasirašę sutartis.

Nepriklausomo elektros tiekėjo dar nepasirinko apie 110 tūkst. gyventojų.

1–5 tūkst. kilovatvalandžių (kWh) per metus suvartojantiems buitiniams vartotojams, per šią savaitę nesuspėjusiems pasirinkti tiekėjo, nuo liepos ESO laikinai teiks garantinio tiekimo paslaugą, o jos kaina bus 25 proc. didesnė nei praėjusio mėnesio vidutinė biržos kaina, be to, teks papildomai mokėti už elektros persiuntimą ir su tuo susijusias paslaugas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
kreivos /kolonijos/ kreivi kreiviu metodai reketuot z mones kuriuos si bergsaika laiko /runkeliais/ lieka tik afisuoti kad teritorija priklauso swedkaralui ir viskas tampa aisku juk ir nato sudenbergas irgi skandinavas o bankas irgi ju tai apie kokia dar /nepriklausomybe/ galibut kalba kai sie vasalai grobia musu z emes tiesiogine prasme ir dar tyciojasi is musu patikliu gerasirdziu z moniu tam turi but galas likvidavus monarhija ir nato ir kiek viena tauta turi moraline teise i pasirinkima e banditu kontroles===

melas

melas portretas
nei jie nepriklausomi, nei jie tiekijai...

Lordas

Lordas portretas
Na dėl tų 25 procentu dar mes paziuresim,sutarties nenutraukiau savo noru su ESO,jinai ilgalaikė,tai kad cirkų neturėtų būti.teismai greičiausiai turės daug darbo
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių