Siūlo įvesti nekilnojamojo turto mokestį: kai kuriems gyventojams tektų pakloti iki tūkstančio eurų

Grįžti į straipsnį

gyventojas,vietinis

gyventojas,vietinis portretas
Palaukit dar. Dar galima ivesti mokescius uz ora, uz lietu. Kaip tame multi ...

Kaunas

Kaunas portretas
Mokesciai, mokesciai, uzdirbdami atlyginima susimokam 35%, pirkdami dar susimokam 21%, statydami nama, ar remontuodami buta irgi mokam - kas cia per prabanga, juk tai butinybe..? Susirupino, kad brangsta nekilnojamas turtas, jus geriau ziurekit, kas darosi su maistu ir butinosiomis paslaugomis!!! Milijonierius reikia pazaboti mokesciais, imones moka po 15% cia normalu?

IR VEL TAS PATS

IR VEL TAS PATS portretas
Bus mišios.Bet atlyginimai juk auga tai visiems.Žmonės turi pinigų,ir skuba dabar išlesiti.Įdomu visus Lietuvius sustačius į eile ir liepti išeiti kurie gyvena vidutiniškai,ties riba,ir žemiau ribos.

Absurdas

Absurdas portretas
Visiškai neadekvatūs pasiūlymai. Nuo kada mokestis, kurio vertė sieks 100-1000 eur. Atgrasys nuo būsto pirkimo ? Ta prasme. Negano to, kad automobilio mokestį įves, dar turto. Tuoj išvis dirbsi, kad tik mokesčius susimokėtum...

Anonimas

Anonimas portretas
greiciau lai tik iveda

Kas lengviausiai yra apmokestinamas tuo ir naudojasi valdant

Kas lengviausiai yra apmokestinamas tuo ir naudojasi valdant portretas
Kaip daugiau apiplėšti eilinį vargšą ,tik apmokestint jo būstą už kurio išlaikymą jis ir taip beveik viska atiduoda gaudamas mažas Sodros išmokas.

a

a portretas
Manau naivu tikėtis kad NT kaina kristu jei atsirastu mokestis NT papidomas, greičiau butu priešingas efektas susimoktu nuomininkai ta mokestį ir pirkėjai. Mokesčių respublikoj gyvenam viskam mokesčiai o po to sėkmingas švaistymas.

Logiska

Logiska portretas
Būtų įvesti NT mokestį perkant antrą butą, nama, kelis tūkstančius eurų, tam kad tie piniguociai perkantys NT pardavimui,nuomai nepulktu pirkti NT,,,ir kainos paprastam žmogui būtų geros nes butų pasiūla, kristo paklausa ir t.t...bet matau bankas kaip tik lenda į užpakalį turtingųjų klasei nes apie tai net nekalba o padidina įnašą lizingo kad kaip tik tą silpnesnė klasė nupirkti NT o eitų nuomotis...beje žinot kad 60proc NT Lietuvoje gyvenamo būsto nuperkama be paskolų!...o eika kai kur skelbia kad ir 70proc....tai vėlgi valdžioje elitas gina savo elitus,savus...be to aš kaip pilietis moku NT mokestį, už žemę...kokį dar mokestį turiu mokėti, už pastatus? Nesvaikit aš juos remontuoti, prižiūriu,baldai,technika keičiami vis ir t.t. ir tai kelia ekonomika nuo to sumoku PVM ir kitus mokesčius, namai tai yra daiktas, ką už daiktus jau mokesime mokesčius...?

Pavyzdys

Pavyzdys portretas
Žmogus paveldėjo senelio nuosavomis rankomis statytą medinuką. Saugo jį, kaip atminimą senelio proanūkiams - kad turėtų kur suvažiuoti vasarą, senelį paminėti. Sklypas, kurį po karo gavo senelis, buvo miestelio centre, tarp dviejų sklypų, kurių namai nebuvo sugriauti per karą. Senelis savo rankomis užveisė sodą, skiepijo obelis.Dabar, pagal ,,pažangų" supratimą, tas sklypas bus brangiai apmokestintas, nes jis centre? Ir ,,pažangus" NT-kas ten net ir daugiabutį įspraustų? Nors tiesą sakant, ant to namo turėtų kaboti atminimo lenta, nes tas žmogus tarpukariu savo srityje Lietuvai daug nudirbo.

jooo

jooo portretas
Apmokestinti nama, buta uz kuriuos jau uzdirbdami pinigus sumokejome didziulius mokescius - cia jums norma, prabanga? O kiek zmoniu pasieme paskolas ir dar tie butai jiems kaip ir nepriklauso.. Jei valdziai bustas atrodo prabanga, tai milijonieriu pinigai taippat prabanga ir reikia juos dar karta apmokestinti !

123

123 portretas
Lietuviai jums ne sveicarai ar suomiai, tokių mokesčių niekad neives. Per daug godūs yra sitie padarai....

Anonimas

Anonimas portretas
Ką pagal reptiloidus reiškia prabangus? Kai praeitą kartą norėjo apmokestinti tai prabanga buvo įvardinta 100 000 eurų. Tai paprastas butas daugiabuti naujos statybos virš tiek kainuoja kitaip tariant prabangoje skęsta visi turintys būstą...

ir toliau

ir toliau portretas
balsuokit uz konservas

Zose

Zose portretas
Pykstames ne tik su kaimynais, bet ir su protu.

Galerijos

Daugiau straipsnių