VERT pirmininkas: valstybė už elektrą kompensuos iki 9 centų, „grindys“ – 24 centai

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Čia gi nusikaltelių ir banditų valstybė, jos vienintelis tikslas- plėšti savo vergus. Kur rasi oasauly tokius debilus , kurie uždarytų už dyką gautą galingiausią pasauly atominę elektrinę ? Net Afrikos negrai ir pigmėjai šaiposi iš šitų durnių....

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
Niekaip nesuprantu,kaip gali vadinami nepriklausomi tiekėjai parduoti elektrą už tą pačią kainą,už kuria perka.Taigi jiems reikia uždirbi,dar ir atkatams turi likti.Tai kaip čia tą malonę suprasti?

Matomai jau sutarti atkatai

Matomai jau sutarti atkatai portretas
Rinktis tiekėją,kuris imtų ne daugiau,kaip 33 centus.Tai nejaugi jūs nematote,kad visi tiekėjai siūlo už tą pačią 33 centų kainą?Gal tik brangiau Initis.Tai kur tą jūsų konkurenciją?Kodėl jūs taip meluojate?Tai paaiškinkite,kam ir kokią nauda duos tas jūsų vadinamas liberalizavimas?

Kodėl nepaaiškinama žmoniškai?

Kodėl nepaaiškinama žmoniškai? portretas
Dabar mokame 17 centų.Įsigaliojus garantiniam tiekimui,elektra pabrangtų 25 procentais,tai sudarytų apie 5 centus.reiškia,kad patekę į garantinį fondą,mokėtų apie 22 centus,opas spekulentus,jeigu valstybė ir kompensuotų 9 centus,vistiek brangiau,nes būtų 24 centai.TAI KODĖL TO NEAIŠKINATE?

Galerijos

Daugiau straipsnių