Beveik 700 tūkst. eurų laimėjimas – „Eurojackpot“ žaidėjui iš Klaipėdos

  • Teksto dydis:

Spalis „Eurojackpot“ žaidėjui iš Klaipėdos prasidėjo ypatingai – jis laimėjo 697 297 Eur. Tai – trečias kartas per trumpiau nei penkis mėnesius, kai Lietuvoje laimimas antras pagal dydį „Eurojackpot“ prizas, priklausantis 5+1 kategorijai.

Laimėjimą šiam žaidėjui atnešė asmeninis laimingų skaičių derinys. Laimingas bilietas pirktas parduotuvėje „Rimi“, esančioje Taikos pr. 64, Klaipėdoje.

Žaidėjas iš Klaipėdos kartu su dar dviem „Eurojackpot“ žaidėjais – vokiečiu ir vengru – atspėjo 5 pagrindinius ir 1 papildomą skaičių iš 2 galimų, taip į 3 dalis pasidalindami beveik 2,1 mln. Eur. Klaipėdiečio laimėjimas – rekordinis, gerokai lenkia ankstesnius 2020 m. „Eurojackpot“ laimėjimus. Birželio pabaigoje 362 616 Eur sumą laimėjo Antanas iš Palangos, o paskutiniame rugpjūčio mėnesio žaidime 585 700 Eur atiteko jaunuoliui iš Elektrėnų.

Jeigu „Eurojackpot“ bilietus pirkote Klaipėdoje, Taikos pr. 64, – skubėkite juos tikrinti. Laimingasis klaipėdietis labai laukiamas centrinėje loterijos atstovybėje, esančioje Olimpiečių g. 15-1, Vilniuje.

Didžiausios prizų loterijos Europoje „Eurojackpot“ žaidimas vyksta penktadienį vakare. „Eurojackpot“ aukso puodas visada yra nuo 10 mln. iki 90 mln. Eur.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Mano draugai laimějo 150000 eur...ir tai ne blefas.....

Laimetojas

Laimetojas portretas
As laimejau tik 13 (trylika) euro.

Nija

Nija portretas
Puiku, kad laimėjo, sveikinimai. Manyčiau, čia daugiau reklama, pirkite bilietus! Dar nuo proto nenušokę, kad kažkam krauti milijonus.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių