Per Kūčias šiauliečiams 225 075 eurų atnešęs „Eurojackpot“ bilietas – šventinė vyro dovana žmonai

  • Teksto dydis:

Šios Kalėdos šiauliečių šeimai buvo ypatingos. Jie, kartu su dar aštuoniais „Eurojackpot“ žaidėjais, pasidalino daugiau nei du milijonus eurų. Kalėdų rytą bilietą patikrinusi pora net ir atsiimdama laimėjimą negalėjo patikėti šventiniu stebuklu, kuris jiems nutiko.

Geriausia kalėdinė dovana, kokią galima sugalvoti

Didžiulį laimėjimą į Lietuvą atnešęs žaidimas vyko gruodžio 24-ąją, per Kūčias. Laimingą bilietą švenčių išvakarėse nupirko ir padovanojo Laimos vyras.

„Kiekvieną savaitę turime bent kelis loterijos bilietus, todėl išvykęs apsipirkti vyras švenčių proga nupirko ir „Eurojackpot“ bilietą. Pagalvojo, kad bus puiki dovana šventėms. Nors ir tikėjome, kad kažkada laimėsime didelę sumą, tikrai negalvojome, jog tai nutiks taip simboliškai – per šventes“, – sakė laimėtoja.

Laimingą bilietą Kalėdų rytą patikrino Laima. Tikrino net kelis kartus – negalėjo patikėti sumos, kurią mato prieš akis, dydžiu.

Nors ir tikėjome, kad kažkada laimėsime didelę sumą, tikrai negalvojome, jog tai nutiks taip simboliškai – per šventes

„Visus bilietus, kuriuos turime, įprastai patikriname po žaidimo. Taip nutiko ir Kalėdų šeštadienį. Suvedžiau bilieto numerį ir nepatikėjau tuo, ką išvydau ekrane. Iškart pagalvojau, kad suklydau. Suvedus informaciją antrą kartą – suma nepasikeitė. Apimta emocijų pakviečiau vyrą pasižiūrėti, koks šventinis stebuklas nutiko“, – šypsodamasi pasakojo šiaulietė.

Pora juokėsi, kad iki šiol neturėjo mėgstamiausios loterijos, o dabar ja taps „Eurojackpot“.

Svarbiausia – tikėjimas savo sėkme

„Esame įpratę prie smulkesnių laimėjimų, tačiau tokia didelė suma pasitaikė pirmą kartą. Per šventes naujiena iškart pasidalinome su vaikais ir jų šeimomis. Visi Kalėdomis mėgavomės būdami itin pakilos nuotaikos“, – dalinosi laimėtoja.

Paklausus, kaip išleis laimėtą sumą, moteris sakė dar nežinanti. Pora nusprendė neskubėti ir tik nurimus emocijoms apsispręsti, kaip išleis laimėjimą. Jiems svarbiausia – daugiau nei 200 tūkst. eurų prizą išleisti protingai, pasirūpinti savo pačių ir vaikų gerove.

Laimėtoja taip pat sakė, kad kiekvienas loterijos dalyvis turėtų tikėti savo sėkme – tik taip ją ir prisikvies.

„Manau, kad noras laimėti ir tikėjimas tuo ir yra pagrindinė priežastis dalyvauti loterijoje. Gali skambėti neįtikėtinai, tačiau visada tikėjome, kad laimėsime. Dabar šis tikėjimas dar labiau sustiprės ir tikimės sugrįžti atsiimti dar didesnio „Eurojackpot“ laimėjimo“, – linksmai sakė žaidėja.

Praėjusių metų lapkričio mėnesį tarptautinė loterija „Eurojackpot“ atsinaujino, žaidėjams Lietuvoje pasiūlydama galimybę mėgautis dar didesniu kiekiu laimėjimų. Pristatytas naujas, tik Lietuvai skirtas „Eurojackpot“ žaidimas „Džokeris“, su kuriuo kiekviename „Eurojackpot“ biliete laukia galimybė laimėti net dviejų žaidimų prizus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nulis

Nulis  portretas
Pirkai bilietai puse metu nieko nelaimėjo tokia bjaurus aferistai nesąmonė

melas

melas portretas
dzokeris yra nelegalus zaidimas , kurio nerodo per joki tv , ir jis prijungtas prie eurojackpoto nelegaliai. melagiai

Aš portretas
Netikiu!!!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių