„Lidl“ atidarė parduotuvę Ramučiuose

  • Teksto dydis:

Plėtrą tęsiantis prekybos tinklas „Lidl“ rugsėjo 30 d. atidarė parduotuvę Kauno rajone, Ramučiuose. Naujoji „Lidl“ parduotuvė duris atvėrė adresu Industrijos g. 2 ir įsikūrė Kauno laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ). Ši „Lidl“ parduotuvė – jau 59-oji tinklo parduotuvė Lietuvoje.

Naujoji parduotuvė dirbs įprastu darbo laiku nuo 8 iki 22 valandos. Parduotuvės prekybos salės plotas siekia apie 1300 kv. metrų. Iš viso parduotuvėje veikia 11 kasų – 5 iš jų yra standartinės, pirkėjų patogumui taip pat įdiegtos ir 6 savitarnos kasos.

„Džiaugiamės atidarydami pirmąją parduotuvę Kauno rajone, kuri taps dar patogesne vieta apsipirkti aplinkiniams gyventojams. Žinome, kad šios parduotuvės labai laukė Ramučių gyventojai, tačiau ji taip pat bus patogi ir gyvenantiems aplinkinėse gyvenvietėse, keliaujantiems Jonavos kryptimi ar tiems, kurie dirba Kauno LEZ. Lauksime jūsų kasdien ir pasistengsime užtikrinti greitą ir patogų apsipirkimą“, – teigė „Lidl Lietuva“ pardavimų vadovas Mantas Klivečka.

Atidaryme dalyvavęs Kauno rajono savivaldybės mero pavaduotojas Antanas Nesteckis džiaugėsi, kad naujoji „Lidl“ parduotuvė ne tik sukūrė papildomų patogumų gyventojams, bet ir naujų darbo vietų.

„Tai jau antroji „Lidl“ investicija Kauno rajone. Prieš penkerius metus Ramučiuose pradėjo veiklą logistikos centras, o šiandien čia atidaroma pirmoji parduotuvė. Džiaugiamės, kad nauja prekybos vieta sukūrė ne tik papildomų patogumų gyventojams, bet ir naujų darbo vietų. Tikimės, kad tai ne paskutinė „Lidl“ investicija Kauno rajono teritorijoje“, – kalbėjo A. Nesteckis.

„Lidl“ nuotr.

Kauno LEZ pardavimų ir marketingo direktorius Tomas Buzas teigė, kad „Lidl“ plėtra sukurs papildomą pridėtinę vertę visiems Kauno LEZ teritorijos darbuotojams.

„Lidl“ investicija Kauno LEZ yra svarbi visos teritorijos bendruomenės ekosistemai. Tai dar vienas Vokietijos kapitalo projektas ir kartu paslaugų pasiūlos plėtra vidinėje teritorijoje. Kauno LEZ bendruomenei sparčiai ir nuolat augant, „Lidl“ projekto įgyvendinimas čia kuria papildomą pridėtinę vertę visiems esamiems ir būsimiems teritorijos darbuotojams“, – atidarymo metu kalbėjo T. Buzas.

Naujosios parduotuvės personalą Ramučiuose sudaro apie 30 darbuotojų. Prekybos tinklas kviečia Ramučių ir aplinkinių gyvenviečių gyventojus tapti „Lidl Lietuva“ dalimi bei prisijungti prie naujosios parduotuvės komandos. Su visomis atviromis darbo pozicijomis taip pat galima susipažinti „Lidl Lietuva“ karjeros portale. Vienus aukščiausių vidutinių atlyginimų mažmeninės prekybos rinkoje mokančio „Lidl“ vidutinis visų darbuotojų atlyginimas, „Rekvizitai.lt“ 2021 m. rugpjūčio mėnesio duomenimis, siekė 1896,65 eurus neatskaičius mokesčių.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 59 prekybos tinklo parduotuvės 23-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje ir Druskininkuose.


Šiame straipsnyje: Lidlnauja parduotuvėRamučiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Dalia

Dalia portretas
Vienintele parduotuve is kurios gryzes ir perziurejes prekiu ceki matai tik tai ,kas parasyta lentynose, kai tuo tarpu "iki"vien skirtumai, be to visada dirba kelios kasos, jei tik susidaro didesnes eiles, tuoj pat atidaroma kita kasa, ko nepasakysi apie "iki" Kauno Sauletekyje, ten pasirodo iki 10 val tik savitarna, kurioje eile irgi didele, tad pats laikas mokytis is LDL

Lijana

Lijana portretas
Isidarbinti kviečia nesamone isrankus darbdavys ne taip lengvai ten isidarbinsi

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
tai kad tam lidle šlamštas
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių