„Lietuvos geležinkeliai“ planuoja atleisti 300 darbuotojų

  • Teksto dydis:

„Lietuvos geležinkelių“ (LTG) grupei vasario 1-ąją nutraukus „Belaruskalij“ trąšų tranzitą ir netekus apie 11 mln. tonų krovinių per metus, grupė iki šių metų pabaigos planuoja atleisti iki 300 įvairių sričių specialistų. Daliai jų gali būti pasiūlytos laisvos darbo vietos kitose grupės įmonėse, pranešė LTG.

„Su darbuotojais jau pasidalijome informacija apie laukiančius pokyčius“, – pranešime teigė  LTG personalo direktorė Irena Jankutė-Balkūnė.

LTG nurodo, kad apie numatomus atleidimus pranešta ir įmonių profsąjungoms. 

LTG atstovas Mantas Dubauskas BNS nenorėjo detalizuoti, nei iš kurios bendrovės planuojama atleisti daugiausia darbuotojų, nei patvirtinti, kad numatomi atleidimai susiję su nuo vasario pradžios nutrauktu baltarusiškų trąšų tranzitu.

„Planuojami pokyčiai yra dėl pasikeitusios situacijos“, – BNS sakė M. Dubauskas.

„Lietuvos geležinkelių“ grupėje yra šalies geležinkelių tinklą valdanti „LTG Infra“, keleivių vežimo bendrovė „LTG Link“, krovinių vežėja „LTG Cargo“, Geležinkelio tiesimo centras (GTC) ir kitos antrinės bendrovės.

Grupės įmonėse dirba apie 8 tūkst. darbuotojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras

Petras portretas
Valdžiai tūrbūt netikėtumas, jei iš vis pstebės. Oh...

Tam-labai gerai

Tam-labai gerai portretas
Galiu tau paprieštarauti. Jų niekas nerinko. Valdžia buvo užgrobta suklastojus rinkimus. Laisvės partija pavėlavo priduoti dokumentus, bet viskas buvo suklastota ir pseudo partija dalyvavo neva rinkimuose. Ši vyriausybė yra nelegetimi.

Faktas

Faktas portretas
Jus man pasakykite-kas gali sustabdyti kriminalinę, korupcinę ir nusikalstama veiklą lietuvoje, kurią vykdo kriminalinis ir korumpuotas landzbergių klanas?
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių