PAR nacionalinėje loterijoje – lietuvių žaidimų kūrėjų „Superlotto Games“ indėlis

  • Teksto dydis:

Internetinius žaidimus kurianti, gaminanti ir tiekianti lietuvių bendrovė „Superlotto Games“ toliau plečia veiklos horizontą – sėkmingai įtvirtino bendradarbiavimą su vienos sėkmingiausių pasaulyje Pietų Afrikos Respublikos (PAR) nacionalinės loterijos operatoriumi „Ithuba Holdings“. Rezultatas – lietuviai PAR nacionalinės loterijos rengėjams tiekia elektroninės loterijos žaidimus, kuriuos šalyje kas mėnesį žaidžia vidutiniškai 300 tūkst. žaidėjų.

„Superlotto Games“ pardavimų vadovė Milda Mikelionienė atkreipia dėmesį, kad PAR žaidimų rinka – viena sparčiausiai augančių visame pasaulyje. Įgyvendinant partnerystę lietuvių bendrovė siekia per metus šiai rinkai pristatyti iš viso po dvylika naujų elektroninės loterijos žaidimų.

„Bendrovė „Ithuba Holdings“ viso pasaulio kontekste yra viena profesionaliausių savo srityje, todėl ši partnerystė mums – didelis įvertinimas ir patvirtinimas, kad esame vieni geriausių ne tik Lietuvos, bet ir tarptautiniu mastu. Tikime, kad mūsų kuriami žaidimai ne tik smarkiai praturtins žaidėjų patirtį, bet ir padės užtikrinti konkurencinį partnerių pranašumą rinkoje, nes nuolat dedame pastangas plėsti savo žinias ir rinkai pristatyti naujų, nematytų sprendimų“, – sako M. Mikelionienė.

Savo ruožtu „Ithuba Holdings“ korporatyvinių reikalų vadovas Busisiwe Msizi lietuvių bendrovę įvardija kaip pasaulinio lygio partnerį.

„Superlotto Games“ tarptautinėje rinkoje puikiai žinoma ir ypač vertinama dėl inovatyvių žaidimų, kuriamų naudojant pažangiausias technologijas. Partnerystė su lietuviais – didelis indėlis į mūsų siūlomų žaidimų portfelį, mat visi „Superlotto Games“ kuriami žaidimai – unikalūs, kuriami pagal specialų užsakymą“, – sako B. Msizi.

Per pastaruosius penkerius metus „Superlotto Games“ smarkiai išplėtė savo paslaugų asortimentą ir tarptautinei rinkai jau yra pasiūliusi arti 100 elektroninių žaidimų sprendimų.

Per pastaruosius penkerius metus „Superlotto Games“ smarkiai išplėtė savo paslaugų asortimentą ir tarptautinei rinkai jau yra pasiūliusi arti 100 elektroninių žaidimų sprendimų. 2020 m. „Superlotto Games“ pajamos, palyginus su ankstesniais metais, išaugo 35 proc., 2021 m. bendrovė pateko į Rekvizitai.lt surinktą „TOP įmonių“ sąrašą.

Iš viso paslaugas lietuvių bendrovė teikia penkiose užsienio valstybėse: bendradarbiauja kuriant ir įgyvendinant Latvijos, Gruzijos ir Pietų Afrikos Respublikos nacionalines loterijas, kuria ir gamina žaidimus estų bendrovei „Supercasino“ ir suomiams „Finnplay Technologies“.

Tarp „Superlotto Games“ sukurtų žaidimų – ir unikalūs elektroninių žaidimų sprendimai Lietuvoje. Naujausi iš jų – prekės ženklo „7bet“ užsakymu sukurti žaidimai „Vienas namuose by Džordana“ ir „Book of Einikis“, kurių herojais tapo žinomi Lietuvoje žmonės.

„Tai pirmas kartas, kada į kuriamus žaidimus integravome gyvus, realius ir visiems atpažįstamus veidus. Tam, kad įgyvendintume unikalų sprendimą, pirmąkart savo patirtyje pasitelkėme filmavimo studiją, sukūrėme autentiškus garso įrašus. Iki šiol Lietuvoje nėra buvę nieko panašaus“, – sako M. Mikelionienė.

Lietuvoje bendrovė „Superlotto Games“ taip pat bendradarbiauja su loterijų organizatoriais „Euloto“ ir „Olifėja“, lažybų organizatoriumi „Betsafe Lietuva“. Artimiausiuose „Superlotto Games“ planuose – plėtra į Azijos ir Pietų Amerikos rinkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

a

a portretas
reiktu dar plėstis iki tumbu-jumbu genčiu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių