„Švyturio“ aludariams – pasaulinis meistriškumo patvirtinimas

Grįžti į straipsnį

4

4 portretas
Man ir prieš visus apdovanojimus Ekstra buvo pats skaniausias, nors skonis tai pripratimas, prie kokio priprasi toks ir pasidarys skaniausias

jis

jis portretas
Mėgstu alų. Švyturys kai atsirado Utenos alaus sudėtyje nebegamina alaus. Lietuviai moka gaminti alų, ypač šiaurės rytuose, o visa kita tik reklamos dėka laikosi- švyturio , uteno, engelmano ir t.t. masinė vandens mišinio su milteliais reklama ir pardavimas. Senai į tokius nebežiūriu. Beje Lietuvos mažieji aludariai labai geri, į juos verta atsigręžti, kas nori tikro alaus. Taip, kad švyturio birzgalas nebent kaip ploviklis, nieko daugiau.

tep vot vot

tep vot vot portretas
Alaus seniai niekas nebeverda. Iš koncentrato jis daromas.

jo

jo portretas
alaus ar alaus skonio gerimu?

Vasia

Vasia portretas
Ka su švyturio ekstra padarèt neimanoma ragauti , fui

Baltijos

Baltijos portretas
Po susijungimo su Utenos alumi, is “Svyturio” liko tik buves garsas…

Ramass

Ramass  portretas
Tuos medalius pardavinėja kaip saulegraužas turguje. Tad nesipūskit, nes myžalas verdamas iš granulių Utenoje , nevertas Švyturio vardo.

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip...

Galerijos

Daugiau straipsnių