Vietoje tėčio žaidęs 21-erių panevėžietis „Teleloto“ susižėrė ir automobilį, ir piniginį prizą

  • Teksto dydis:

Praėjusios savaitės „Teleloto“ nuotolinėje studijoje tėčiui atstovavęs 21-erių Vakaris iš Panevėžio laimėjimus žėrėsi vieną po kito. Atrinktas dalyvauti žaidime „Sėkmės simbolis“ vaikinas laimėjo automobilį „Fiat Tipo“ ir 700 eurų, o vėliau žaidime „Deganti linija“ kišenę papildė dar 714 eurų.

Žaidė vietoje tėčio

Kaip pasakoja Vakaris, laimingąjį bilietą, kuris atvedė į „Teleloto“, pirko jo tėtis, tačiau šis pats dalyvauti negalėjo: „Kaip tik laidos dieną, spalio 10-ąją, vyko sportinių šokių varžybos, kuriose dalyvavo mano brolis. Šeima jį lydėjo. Todėl tėtis ir pasiūlė man sužaisti vietoje jo“.

Pasiteiravus, ar pats perka bilietus, Vakaris sako, jog būdamas jaunesnis kartais sudalyvaudavo loterijose kartu su tėčiu, o dabar galvoja apie tradicijos atgaivinimą.

„Pamenu, būdavo kartais taip, kad vieną bilietėlį pirkdavo tėtis, kitą aš. Tada nedidelė sėkmė aplankydavo – laimėdavau litą ar kelis. Dabar matau, kad sekasi kur kas labiau. Tai gal vėl reiks pradėti pirkti“, – juokiasi vaikinas.

Pasirinkimus buvo apgalvojęs iš anksto

Didžiąją dalį prizų – automobilį „Fiat Tipo“ ir 700 eurų – Vakaris laimėjo žaidime „Sėkmės simbolis“, kuriame rinkosi skaičiais pažymėtus langelius. Vaikinas sako, jog pradėdamas žaisti jau buvo šiek tiek apsvarstęs, kokius numerius rinksis.

Pirmiausia norėjau rinktis 8, nes man laimingas skaičius – bet pasirinko žaidėjas prieš mane. Taigi rinkausi 2 – nes esu gimęs vasarį, antrąjį metų mėnesį.

„Pirmiausia norėjau rinktis 8, nes man laimingas skaičius – bet pasirinko žaidėjas prieš mane. Taigi rinkausi 2 – nes esu gimęs vasarį, antrąjį metų mėnesį“, – apie spėjimą, kuris atnešė piniginį laimėjimą, pasakoja panevėžietis.

Antruoju spėjimu Vakaris pasirinko skaičių 6, nes nuotolinėje studijoje buvo pažymėtas kaip šeštas žaidėjas. „Šiuo numeriu pažymėtame langelyje ir slėpėsi pagrindinis žaidimo prizas – automobilis“, – sėkmingu sutapimu džiaugiasi „Fiat Tipo“ laimėtojas.

Emocijos užplūdo jau po laidos

Nors sužinojęs apie laimėjimą neatrodė itin nustebęs ar nudžiugęs, Vakaris sako, jog laidos metu jis ne visai suvokė, kaip jam pasisekė.

„Vakare, kai įrašas jau buvo įkeltas į „Youtube“, kartu su drauge dar peržiūrėjom ir juokėmės, kad aš ten visai nerodau emocijų. Jos, kartu su suvokimu, atėjo jau po filmavimo“, – tikina vaikinas.

Kaip dalinsis laimėjimą – dar nenuspręsta

Pasiteiravus, tai kam atiteks piniginis prizas ir kas važinės laimėtu automobiliu – bilietą pirkęs tėtis, ar vietoje tėčio žaidęs Vakaris – pastarasis sako, jog dar niekas nenuspręsta: „Po laidos filmavimo vykau susitikti su šeima, pasidžiaugėm sėkme, bet detaliai dar neaptarėm. Ne bėda – pasidalinsim“.

Vakariui automobilį „Fiat Tipo“ padovanojęs žaidimas „Sėkmės simbolis“ – „Teleloto“ 26-ojo sezono naujiena. Kiekvieną savaitę šio studijos žaidimo metu dalyviai turi galimybę laimėti tiek piniginius prizus, tiek automobilį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ernestas.

Ernestas. portretas
Meluoja. Lietuvos Respublikos karo kurstymas, propoganda. Lietuvos Respublikos Kauno teisėsauga, Darius Žukauskas, Mindaugas Baršys.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių