Festivalyje „Summer In The City“ pasirodymą surengė J. Jarutis, „Daddy Was A Milkman“

  • Teksto dydis:

Vilniaus Vingio parke prasidėjo muzikos festivalis „Summer In The City“. Jau pirmasis festivalio atlikėjas pateikė staigmeną – į sceną kartu su grupe „Jautì“ pakilo ir dvi viešnios – dainininkės Gabrielė Vilkickytė ir Monika Liu, kartu su rokeriais atlikusios dainas „Pražys“ ir „Ten, kur tu“.

Šįvakar pirmąkart mūsų šalyje koncertuosianti grupė „Måneskin“ paskutinę repeticiją prieš šou Vilniuje surengė Vokietijoje. Savaitgalį vykusiuose festivaliuose „Rock Am Ring“ ir „Rock Im Park“ groję populiarieji italų rokeriai sužavėjo daugiau nei 100 tūkst. muzikos gerbėjų.

„Pirmosios dvi festivalių sezono dienos buvo beprotiškos! Iki pasimatymo kitoje stotelėje – Lietuvoje! Būkite pasiruošę!“ – linkėjimus mūsų šaliai siuntė grupės „Måneskin“ muzikantai.

Meilės mūsų šaliai neslepianti populiarioji Italijos roko grupė vienintelį koncertą mūsų šalyje surengs jau šiandien. „Måneskin“ koncertas vyks didžiausioje šalyje koncertų aikštelėje Vingio parke Vilniuje. Garsiųjų Italijos rokerių pasirodymas taps vienos dienos muzikos festivalio „Summer In The City“ programos vinimi.

„Måneskin“ – ne vienintelė festivalio „Summer In The City“ žvaigždė. Muzikos festivalio gausiai susirinkusius žiūrovus jau džiugino populiarūs lietuviškos muzikos atlikėjai „Daddy Was A Milkman“ ir Justinas Jarutis.

Atlikėjas Ignas Pociūnas, žinomas kaip „Daddy Was A Milkman“, pernai rudenį surengė bene ambicingiausius koncertus savo karjeroje. Du iš eilės anšlaginius koncertus Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre padovanojęs populiarus mūsų šalies muzikantas ištesėjo duotą pažadą: išleido vinilinę plokštelę „Kai ruduo mokė mane“. Joje įamžintos LNOBT scenoje vykusiuose koncertuose skambėjusios dainos, atliktos kartu su styginių kvartetu.

Žiūrovų beveik užsipildytas Vingio parkas garsiai pasveikino vieną populiariausių šalies atlikėjų ir kartu dainavo garsiausias „Daddy Was A Milkman“ dainas.

Muzikos festivalio publiką užbūrė ir romantiškasis lietuviškos muzikos atlikėjas J. Jarutis.

Atlikęs populiariausias savo dainas, dainų autorius ir atlikėjas į sceną pakvietė dainininkę Jessica Shy. Kartu atliktas praėjusių metų vasaros hitas „Rugpjūtis“ ant kojų pakėlė tūkstantinę žiūrovų minią, kuri šoko ir dainavo drauge.

Britų indie roko žvaigždės „The Vaccines“ nepaliko abejingų

„Summer In The City“ į Lietuvą atgabeno garsią roko grupę „The Vaccines“. Viena ryškiausių pastarojo meto britų indie roko grupių prisijungė prie šou surengsiančių Italijos rokerių „Måneskin“.

Grupė „The Vaccines“ yra išleidusi penkis studijinius albumus ir jau įsitvirtinusi populiariausių britų indie roko grupių elite. Ypatingai daug koncertuojantys rokeriai surengė bendras gastroles su ryškiausiomis žvaigždėmis „The Rolling Stones“, „Arcade Fire“, „Arctic Monkeys“, „The Stone Roses“, „Red Hot Chili Peppers“, „Imagine Dragons“ ir „Muse“. Visame pasaulyje „The Vaccines“ pardavė daugiau nei 2 mln. įrašų.

„The Vaccines“ pasirodymas festivalyje „Summer In The City“ nepaliko abejingų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių