Antakalnyje plečiasi medicinos paslaugų prieinamumas

  • Teksto dydis:

Nuo šiol Vilniaus Antakalnio rajone bus dar greičiau ir patogiau gauti medicinines paslaugas, nes čia, adresu Antakalnio g. 45, atsidaro nauja „Antėja“ klinika!

Ką tik duris atvėrusiame padalinyje yra galimybė net tik atlikti išsamius diagnostinius tyrimus ar gauti skiepus, bet ir lankytis pas šeimos gydytojus ar gydytojus specialistus. „Antėja“ atstovai teigia: „Augant sveikatos priežiūros ir diagnostinių tyrimų paslaugų poreikiui, išryškėjo, kad net ir didžiuosiuose miestuose medicinos paslaugos vis dar sunkiai prieinamos. Todėl džiaugiamės, kad galime prisidėti prie visuomenės gerbūvio ir sveikatinimo steigiant naujas klinikas, kuriose dirba tik profesionali komanda bei atliekami inovatyvūs laboratoriniai tyrimai.“

Antakalnio „Antėjos“ klinikoje bus laukiami visi norintys pasitikrinti sveikatą ar pasikonsultuoti su gydytoju, nepaisant kokiame mieste ar klinikoje klientas yra registruotas. Tiesa, nors klinika yra privati, bet yra sudaryta sutartis su Teritorinių ligonių kasa (TLK), todėl prisirašiusieji klinikos pacientai bus atliekami nemokamai, TLK finansuojami, diagnostiniai bei prevenciniai tyrimai, ir teikiamos šeimos gydytojų konsultacijos. Be to, prisirašiusiems klientams dovanojamos specialios nuolaidos „Antėjos“ mokamoms paslaugoms. Pavyzdžiui, kraujo tyrimams bus taikoma 20 proc. nuolaida, o gydytojų specialistų konsultacijoms ir skiepams – 10 proc. nuolaida.

„Antėja“ klinika klientų laukia patogiu metu, nuo 7 val. ryto iki 19 val. vakaro darbo dienomis, todėl tyrimus galėsite atlikti prieš ar po darbo, mokyklos, universiteto. Atvykstančių prašoma registruotis savitarnos sistemoje www.anteja.lt, bendruoju klientų aptarnavimo centro telefonu – 8 700 55 511 arba el. paštu pagalba@anteja.lt.

Laukia dovanos

Atidarymo proga atvykstančių laukia DOVANA – nemokamas magnio ir kalcio kraujo tyrimų komplektas. Dovana pasinaudoti galėsite iki pat 2021 m. spalio 31 dienos.

Norintys pasinaudoti dovana yra kviečiami su savimi turėti informacinę skrajutę (jei rado savo pašto dėžutėje) arba apie šį pasiūlymą, apsilankymo metu, pasakyti aptarnaujančiam personalui. Daugiau informacijos apie akcijas ir ypatingus pasiūlymus rasite „Antėja“ „Facebook“ paskyroje arba oficialioje įmonės svetainėje: www.anteja.lt. Sekite visas naujienas! Savo sveikatą patikėkite profesionalams! Brangiausias – laiku neatliktas tyrimas!

Savo sveikatą patikėkite profesionalams! Brangiausias – laiku neatliktas tyrimas!



NAUJAUSI KOMENTARAI

df

df portretas
kauno zinios?

tik

tik portretas
neaisku kokia prasme pleciasi ar ne sio marmalo prievartyniam naudoimui?...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių