Neveikiantis šviesoforas vilniečius įklampino spūstyje: sankryžoje – balaganas

  • Teksto dydis:

Antradienio rytą vilniečiai pranešė apie Vilniuje, Justiniškių mikrorajone, neveikiantį šviesoforą. Dėl to, kai kurie šia kryptimi važiavę vairuotojai ir keleiviai strigo spūstyje.

Pastarąja žinia gruodžio 7-osios rytą sostinės gyventojai dalijosi socialiniame tinkle „Facebook“ esančioje grupėje „Reidas Vilniuje“.

„Rygos gatvės šviesoforas neveikia. Sankryžoje – balaganas“, – rašė vilniečiai.

Antradienio rytą susisiekus su Vilniaus miesto savivaldybės įmonės „Susisiekimo paslaugos“ atstovais, šie patvirtino, kad gruodžio 7 dieną Laisvės prospekto ir Rygos gatvių sankryžoje buvo užfiksuoti neveikiantys šviesoforai. „Nustatyta, kad tai – programinio pobūdžio sutrikimai. Greičiausiai po tam tikrų elektros įtampos šuolių, bet tvarkymo darbai užtruko tik apie pusvalandį. Atsakingi asmenys šviesoforų veikimą atstatė“, – sakė Dovilė Marčinskaitė.

Pastaroji problema, pasak jos, buvo fiksuota ir pirmadienio vakarą, kai dėl tam tikrų elektros sutrikimų apie 10-15 minučių šviesoforai neveikė ir kitoje sostinės sankryžoje.

„Nėra taip, kad šviesoforų neveikimas kartotųsi. Gali būti, kad tam įtakos turi oro temperatūros svyravimai. Tikrai nėra fiksuojama, kad tai vyksta kasdien arba periodiškai“, – teigė pašnekovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių