Seimo narys L. Jonauskas – vienas galimų kandidatų į Vilniaus mero postą

Lietuvos socialdemokratų partijos Vilniaus miesto skyrius  tarp savo kandidatų į sostinės merus iškėlė Seimo nario Lino Jonausko kandidatūrą.

„Labai vertinu Vilniaus socialdemokratų pasitikėjimą manimi ir esu už tai dėkingas. Vilniaus problemas gerai žinau ir su jomis dirbu ne vienerius metus. Daugybė vilniečių kreipiasi į mane, kaip Seimo narį, nesulaukdami institucijų reakcijų dėl Vilniaus vandens ir oro taršos, želdynų kirtimų, netinkamai vykdomų statybų ir kitų problemų“, – pranešime spaudai sako  L. Jonauskas.

Galutinai dėl socialdemokratų partijos kandidato į Vilniaus merus bus apsispręsta LSDP Vilniaus miesto skyrius konferencijoje.

L. Jonauskas teigia, kad po galutinio LSDP Vilniaus miesto skyriaus ir partijos sprendimo rimtai svarstys apie galimybę dalyvauti Vilniaus mero rinkimuose.

Vilniaus mieste yra daugybė problemų, į kurias žiūrima pro pirštus.

„Vilniaus mieste yra daugybė problemų, į kurias žiūrima pro pirštus. Kol dabartinis Vilniaus meras užsiima viešųjų ryšių akcijomis, įvairūs miestui svarbūs projektai stringa, vėluoja, o to pasekmes matome dabar – vilniečiai yra tarp tų miestų gyventojų, kurie už šildymą moka daugiausiai. Manau, kad akis badančios Vilniaus problemos tik palengvintų mano apsisprendimą“, – teigia L. Jonauskas.

Nuo 2020 metų Seimo narys L. Jonauskas yra gerai žinomas aplinkosaugininkas, buvęs aplinkos viceministras. Jis išgarsėjo kovojant su brakonieriais, aplinkosauginiais  pažeidimais. Politikas inicijavo nacionalinį miškasodį, socialinę akciją „Žvejok“, beveik kasmet suburiančią 300-500 vaikų iš globos namų, šeimynų ir pabėgėlių centrų bei daugybę kitų.

Eltos žiniomis, tarp galimų kandidatų į Vilniaus mero postą yra taip pat Seimo nariai Rasa Budbergytė ir Algirdas Sysas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lietuvė

Lietuvė portretas
Klausyk saudargėli varyk i ukraina vietoj kličko apsirenk višivalkau velevėle isisegiai durneli ir pirmyn Vilnius LIETUVA gal pamiršai kad atstovauji lietuvai

Vilnius

Vilnius  portretas
Jokiu komunistu konserviniu liberastu LGBT i sema neileisti ir buvusiu vagišiu

Rasa

Rasa portretas
TAI KAD NE IŠ KOKIOS REPUTCIJOS KOMUNISTĖLIU PARTIJOS Laikas vilniu atiduoti tautos šeimos arba valstiečiu PARTIJAI
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių