Suglumino kelio ženklų gausa: užsižiūrėjęs ir avariją gali padaryti

  • Teksto dydis:

Vairavimo instruktorius Artūras Pakėnas socialiniame tinkle pasidalijo vairuotojus suglumti privertusia nuotrauka – Vilniuje, ant šaligatvio, pastatyti net penki kelio ženklai.

„Į Lietuvą atėjo šviesus rytojus!!! Remontininkai kelyje sudėjo ženklus. Tiesa, tai ne kelininkai, na, bet vis tiek malonu. Bet ar matėte kada tokią išsamią ženklų kombinaciją ir kas svarbiausia – ženklas „Apribojimų pabaiga“. Na, kostmosas ir tiek! Aš net įsignybau, ar nesapnuoju“, – socialiniame tinkle rašė vairavimo instruktorius.

Po įrašu užvirė diskusija. „Čia turbūt kad pėstieji nevaikščiotų šaligatviu“, – svarstė Audrius.

„Užsižiūrėjęs ir avariją gali padaryti“, – nuomone dalijosi Giedrius.

Ženklai taip negali būti statomi, ženklų statymui galioja reikalavimai ir atitinkami atstumai.

„Panašias kombinacijas tenka matyti nuolat, tik- ne Lietuvos keliuose“, – patirtimi dalijosi Dainė.

„Genialu“, – tarstelėjo Jurgita.

Portalo žurnalistai dėl sprendimo ant šaligatvio išrikiuoti penkis kelio ženklus kreipėsi į Vilniaus miesto savivaldybę. Taip pat pasidomėta, kada minėtus ženklus planuojama panaikinti.

„Sėlių gatvėje buvo vykdomi trumpalaikiai darbai (vandentiekio remontas), vakar jau tų ženklų nebeliko. Bet taip, ženklai taip negali būti statomi, ženklų statymui galioja reikalavimai ir atitinkami atstumai. Susisiekėme su rangovu, kad ateityje laikytųsi reikalavimų, kaip turi būti statomi ženklai“, – portalo žurnalistams situaciją komentavo Vilniaus miesto savivaldybės ryšių su žiniasklaida specialistas Paulius Vaitekėnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
Vilniaus miesto savivaldybės tarnautojai perdėtai gilinasi į sritis, kur nereikėtų, tačiau nekreipia dėmesio ten, kur reikėtų. Visame mieste, kur tik vyksta kokie nors darbai, eismas organizuojamas chaotiškai.

By. Rka paklojęs

By. Rka  paklojęs  portretas
Kazkam su zenklu statymu chujhowatai :-))))) gal padaugine odekolono kaip šaškes deliojo :-))) Cia BANANINE LIETUWS
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių