„Turkish Airlines“ nuo spalio dažniau skraidys tarp Vilniaus ir Stambulo

  • Teksto dydis:

Turkijos oro bendrovė „Turkish Airlines“ nuo spalio suplanavo penkis papildomus skrydžius iš Vilniaus oro uosto į Stambulą – iš viso bus 14 skrydžių per savaitę, antradienį pranešė Lietuvos oro uostai.

Pasak „Turkish Airlines Lithuania“ vadovo Dincero Eroglu (Dinčero Erohlu), sprendimas didinti skrydžių skaičių buvo priimtas dėl nuolat kylančių keleivių srautų.

„2020 metais dėl visą pasaulį užklupusios pandemijos buvome priversti stipriai apriboti savo veiklą. Vis dėlto pandemija baigėsi ir šiuo metu aviacija Lietuvoje ne atsigauna, o auga neįtikėtinais tempais. Todėl nusprendėme išplėsti savo veiklą ir dažninti skrydžius tarp Vilniaus ir Stambulo“, – pranešime sakė D. Eroglu.

Laikinasis Lietuvos oro uostų vadovas Aurimas Stikliūnas sakė, kad Stambulas yra svarbus keliautojams iš Lietuvos – ypač tiems, kurie keliauja už Europos ribų, kadangi per jį vykstantys jungiamieji skrydžiai leidžia pasiekti beveik bet kurį pasaulio tašką.

„Turkish Airlines“ veikia savo centre – Stambulo oro uoste. Bendrovės flotilę sudaro 386 orlaiviai ir jie skraido į daugiau nei 330 krypčių Turkijoje, Europoje, Azijoje, Afrikoje, Šiaurės ir Pietų Amerikoje. Tai yra didžiausia oro linijų bendrovė pasaulyje pagal aptarnaujamas tarptautines kryptis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ir rusų turistus vežioti

Ir rusų turistus vežioti portretas
Neveltui bairaktarą padovanojo

fas fas

fas fas portretas
oi kaip bus dabar patogu lietuvem pas kebabus nuskristi, kol ju vyrai darbuose aria

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
O Batka nenutupdys ir jo?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių