V. Benkunskas Vilniuje mato trijų partijų koaliciją, stipresnius ryšius su rajonu

Mero rinkimus Vilniuje laimėjęs konservatorius Valdas Benkunskas sako matantis trijų partijų koaliciją bei viliasi, jog po socialdemokratų pergalės mero rinkimuose Vilniaus rajone ryšiai tarp dviejų savivaldybių stiprės.

„Ta pati linija, ką šnekėjome po pirmojo rinkimų turo: plačios koalicijos dėl savęs mes tikrai neformuosime, norėsime išlaikyti vertybinį lygmenį ir trijų frakcijų koalicija leistų mums dirbti tikrai sklandžiai miesto taryboje, priimti sprendimus ir išlaikyti tą ideologinę kryptį, – spaudos konferencijoje pirmadienį sakė politikas. – Visos partijos parlamentinės, tradicinės, turinčios aiškius ideologinius panašumus ir skirtumus – manau, tikrai gali pavykti susitarti pirmiausia dėl darbų, kurie yra reikalingi Vilniui.“

Išrinktasis meras prieš rinkimus sakė matantis galimybes derėtis dėl koalicijos su Laisvės partija ir socialdemokratais. Jis tvirtino, kad pirmadienį bus pradedami pirmieji pokalbiai.

V. Benkunskas sakė, kad administracijos direktoriumi norėtų matyti šiuo metu jo pavaduotojo pareigas einantį Adomą Bužinską. Dėl galimų kandidatų į savo pavaduotojus išrinktasis meras dar nėra apsisprendęs.

Jis teigė norintis, kad vicemerai būtų „dalykinių sričių specialistai“, ir turėtų supratimą apie sritis, kurias imsis kuruoti.

Vilniaus rajone į merus išrinkus socialdemokratą Robertą Duchnevičių, išrinktasis sostinės meras sako matantis galimybes savivaldybėms artimiau bendradarbiauti.

„Tiesą sakant su kolega Robertu naktį mes susiskambinome, apie antrą nakties paskutinis buvo skambutis ir susitarėme artimiausiu metu susitikti ir pasišnekėti apie bendrus projektus. Be jokios abejonės Vilnius ir Vilniaus rajonas turi daug sąlyčio taškų tiek transporto srityje, tiek švietime, ir manau, kad tas bendradarbiavimas bus daug glaudesnis negu buvo iki šiol“, – kalbėjo politikas.

 


      Žemėlapis sukurtas Vyriausiosios rinkimų komisijos užsakymu.
      Žemėlapis sukurtas Vyriausiosios rinkimų komisijos užsakymu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SVAJOTI LIETUVOJE DAR NEUŽDRAUSTA...

SVAJOTI LIETUVOJE DAR NEUŽDRAUSTA... portretas
Kaip p. Benkunskas įsivaizduoja, kad socialdemokratai šoks pagal Laisvės partijos ir konservatorių dūdele? Socialdemokratai ir laimėjo šiuos rinkimus, kad LIETUVOJE piliečiai balsavo "PRIEŠ" tas dvi partijas, kurios NEPATEISINO eilinių piliečių lūkesčių, dėl ko jie kovojo Lietuvos nepriklausomybės kelyje. Jiems tikrai ne pakeliui su tokiais, kaip Šurajevas ir esamais seimo ir vyriausybės "elitais".

stiprins

stiprins portretas
ryšius .............patarėjų komanda su Šurajievu jau pasiruošus formuot ''koaliciją'' ............. tuoj prasidės ''perestrojka''

Diagnozė šitam

Diagnozė šitam portretas
Dar vienas atsirado matantis kažką, ką, pats nežino ir kiti to nemato, bet žino - į valdžią išropojo dar vienas iš purvo ir dugno socialinio sluoksnio su žmona dainininke....nu, visiškas dugnas. Ir dar apie rajoną veblena. Ten lenkai jį pagaidins ir paleis į visas keturias puses.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių