Vilnius svarsto per NATO viršūnių susitikimą viešuoju transportu vežti nemokamai

Vilniaus savivaldybė svarsto NATO susitikimo metu viešuoju transportu vežti nemokamai.

Dėl to posėdyje dar turės apsispręsti miesto taryba.

Jei būtų pritarta tokiam siūlymui, nuo 2023 metų liepos 10 dienos iki liepos 13 dienos būtų galima visais Vilniaus miesto savivaldybės vietinio reguliaraus susisiekimo maršrutais važiuoti nemokamai.

Taip pat siūloma pripažinti NATO viršūnių susitikimą Vilniuje savivaldybės remiamu renginiu ir leisti jo dalyviams pasiruošimo renginiui metu – liepos 7–9 dienomis – visais vietinio reguliaraus susisiekimo maršrutais taip pat važiuoti nemokamai. Tam reikės pateikti renginio dalyvio statusą patvirtinantį dokumentą su savivaldybės įmonės „Susisiekimo paslaugos“ užklijuotu specialiu lipduku,

NATO viršūnių susitikimas Vilniuje vyks liepos 11–12 dienomis. Tai pirmas kartas, kuomet Lietuvoje organizuojamas šis renginys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
matomai daroma paslauga lygesniem uz lygius tai amzinai nukenteje ir /kenciantys litvakai kuriu lemkai prisileido polny /nase wilno/ so vsei svojei hebroji pilsuckego duha co rozmavym to i robim ooo

Temidė

Temidė portretas
Autobusai turi būti tušti, nes nemokamai vežios NATO viršunėles.

alio alio

alio alio portretas
Lyg tai ragino visus, kas tik turi galimybes, išvykti kuo toliau iš miesto. O dabar žada nemokamą transportą - kokiu tikslu? Juk neabejotinai atsiras norinčių tiesiog pasivažinėt už dyką. Draugai vilniečiai dar balandžio mėnesį susiplanavo išvyką į užsienį ir rami galva.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių