Stiprus lietus ir vėjas pridarė žalos: virto medžiai, vandenyje skendo teritorijos

Antradienį Lietuvoje lijęs stiprus lietus ir pūtęs vėjas vertė medžius – ugniagesiai per parą 21 kartą vyko šalinti ant važiuojamosios dalies ir automobilių užvirtusių medžių.

Trečiadienio naktį, 0.45 val. buvo gautas pranešimas, kad Vilniuje, Molėtų plente, tarp Skersinės ir Santaros gatvių ant automobilio „Toyota“ nukrito medis.

Panaudojus grandinį pjūklą, medis supjaustytas ir patrauktas nuo automobilio, atlaisvintas kelias, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

Nuo antradienio 6 val. ryto iki trečiadienio 6 val. ryto medžiai nuo važiuojamosios dalies ir automobilių Vilniaus apskrityje buvo šalinami septynis kartus, Utenos apskrityje – penkis, Kauno ir Alytaus apskrityse – po keturis, Šiaulių apskrityje – vieną kartą.

Tuo metu Kėdainių rajone po liūties pirmadienį buvo apsemti kelių gyvenviečių namai, kiemai, rūsiai, vandeniu buvo užpiltos lopšelio-darželio rūsio ir maisto laikymo patalpos. Vanduo buvo pakilęs daugiau nei 50 centimetrų.

Antradienį Kėdainiuose, Juodkiškio gatvėje, buvo apsemtas aštuonių butų namo rūsyje esantis šiluminis mazgas. Vanduo buvo pakilęs apie vieną metrą. Motoriniu siurbliu ugniagesiai išsiurbė apie penkiolika kubinių metrų vandens.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ernestas.

Ernestas. portretas
Melas. Lietuvos Respublikos lietuvių Velnio išpažintojų karo kurstymas, propoganda. Lietuvos Respublikos Velnio išpažintojai veikė Lietuvos teise, vardu, slėpdami, teisybę. Stagnacija tariamo socializmo sąlygomis, beviltiškoje tamsoje privalėjome įžiūrėti akinančią šviesą, o tai kas balta- be atodairos trypti ir juodinti. Dvasia, lydima aukos dvasios, gėrio idėjų kryptimi yra herojiškumas. Velnio išpažintojai okupantai ir jų kolaborantai bando išnaudoti kiekvieną progą įtikinti visuomenę ir mūsų pasaulinę, kad rezistentų herojiškumo dvasia buvo bereikšmė ir, kad auka neįsiimanti į istoriją. LR Kauno vpk, D. Žukauskas, M. Baršys. G. Žaliagiris, N. Žaliagirytė Venckienė, A. Venckus. V. Adamkus, A. Kubilius. Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius.

O Kaune nieko įpatingo

O Kaune nieko įpatingo portretas
Pakrapino ir tiek...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių