Apie berniuko pagrobimu Vilniuje įtariamą moterį: ji neatrodė adekvati, todėl paguldyta į ligoninę

Šešiamečio pagrobimu Vilniuje įtariama moteris turi sveikatos problemų, ji paguldyta į ligoninę, teigia Policijos departamento atstovas.

„Kiek matyti iš moters elgesio, ji neatrodo visiškai adekvati, turinti sveikatos problemų, todėl ji paguldyta šiuo metu į ligoninę, ir galbūt tos sveikatos problemos ir lėmė, kad ji ryžosi tokiam žingsniui“, – LRT radijui ketvirtadienį sakė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

Anot jo, pats berniukas jaučiasi gerai.

„Vaikas jaučiasi gerai, jis sveikatos nusiskundimų neturėjo, atrodė irgi puikiai, jokio pavojaus jam nėra“, – teigė R. Matonis.

Apie prekybos centre „Akropolis“ dingusį šešiametį policijai pranešta trečiadienį 17.52 valandą. Socialiniame tinkle „Facebook“ vaiko tėvas teigė, kad nuo mamos atskyrusį berniuką iš prekybos centro teritorijos už rankos išsivedė apie 60 metų nepažįstama moteris.

Pasak R. Matonio, vaikas buvo paliktas prekybos centre prie vienos iš parduotuvių.

Kadangi vaikas nesipriešino, aplinkiniams nekilo jokio įtarimo, kad vaiką išsiveda svetima moteris.

„Moteris paėmė jį už rankos ir išsivedė. Kadangi vaikas nesipriešino, aplinkiniams nekilo jokio įtarimo, kad vaiką išsiveda svetima moteris“, – pasakojo Policijos departamento atstovas.

Pareigūnai jį rado sostinėje, Verkių gatvėje esančiame bute.

„Buvo atpažinta moteris, nustatyta jos asmenybė, tiesiog patikrinta jos gyvenamoji vieta ir joje rastas vaikas kartu su jį pagrobusia moterimi“, – sakė R. Matonis.

Jis ragino tėvus būti atidesniais savo vaikų atžvilgiu.

„Turėtume būti atsargesni didelėse, masinėse žmonių susibūrimo vietose, saugoti savo vaikus, nepalikti jų vienų be priežiūros. Kuo didesnis bus pastabumas tiek iš tėvų, tiek iš aplinkinių, tokių įvykių ateityje bus mažiau“, – Eltai kalbėjo R. Matonis.

Anot jo, operatyviai rasti vaiką padėjo gyventojų pagalba ir savalaikis tėvų kreipimasis į pareigūnus.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl vaiko pagrobimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žinau

Žinau portretas
Aplinkui slypi visokio lygio beprotės. Ir : panašus traukia panašų. Hermio Trimegisto dėsnis , anot Sauliaus Kanišausko.

Kaip čia taip

Kaip čia taip portretas
Akivaizdi segregacija, o kur įtraukusis traukimas, kokios čia dar ligoninės, visi gi lygūs.

Va

Va portretas
Berniuką reikia supažindinti su aplink jį esančiu pasauliu ... 6 metai, jau didelis vaikas, turėtų daugiau mąstyti
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių