Didžiulį triukšmą sukėlusi avarija: liudytojai atskleidė daugiau detalių

  • Teksto dydis:

Gegužės 9 d. 11 val. Pilaitėje gyventojus gąsdino triukšmas ir vaizdas. Įsruties gatvėje sunkvežimis su smėliu niokojo automobilius, stovinčius aikštelėje prie Šv. Juozapo bažnyčios. Gyventojai bėgo žiūrėti, ar nenukentėjo jų automobiliai. Pasisekė ne visiems, pranešama LNK reportaže.

„Didžiulis triukšmas, pradėjo bėgioti daug žmonių. Atėjau, pasižiūrėjau, matau, kad mano automobilis stovi. Vairuotojui kažkas sprogo ir jį sumėtė“, – kalbėjo vienos iš sudaužytų automobilių savininkas.

Sudaužytos šešios mašinos: BMW, „Citroen“, „Toyota“ ir „Volvo“ greičiausiai jau nebus remontuojamos. „Fiat“ ir „Audi“ apgadintos mažiau. Vieno iš nukentėjusių automobilių savininkas pasakoja, kad viskas įvyko jo akyse.

„Išgirdau triukšmą ir pamačiau galutinį efektą – sunkvežimis įvažiavo į stovinčias mašinas“, – kalbėjo vyras.

Pasak žmonių, garsas buvo toks, kad atrodė, jog važiuoja tankai.

„Kraupu. Pirma mintis, kuri atėjo, kad tikiuosi, jog ten nėra žmonių“, – tęsė įvykį matęs vyras.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Liudytojai pranešė, kad sunkvežimio vairuotojas po susidūrimo negalėjo išlipti iš kabinos. Buvo iškviesti gelbėtojai, bet jų pagalbos neprireikė. Vairuotojas nenukentėjo.

Avarijos priežastį vairuotojas įvardina kaip padangos sprogimą.

Per laimingą atsitiktinumą nevaldomas sunkvežimis nesusidūrė su gatve važiuojančiomis mašinomis, o ant šaligatvio nebuvo pėsčiųjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rici

Rici portretas
O stabdžiais nemokė šoperio naudotis,koks turėjo būt greitis,kad neįmanoma sustot?

jis

jis portretas
O tai koks greitis sunkvežimio buvo, kad sprogusi padanga sugebėjo jį taip smarkiai truktelėti į šoną? Ir kitas klausimas- dažniausiai tokie važinėjasi su nudėvėtomis padangomis- kokia sprogusios padangos būklė? Ir paskutinis klausimas- tariu perkrovą- ar nebuvo sunkvežimis perkrautas- koks svoris ant ašies?

Ingrida

Ingrida portretas
Svarbi detale, kad sunkvezimis SU smeliu traiske. Sunkvezimis liko, o SMELIS---pasisalino?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių