Išaiškinta galimai netarnybinius santykius su nuteistuoju palaikiusi pataisos namų pareigūnė

Kriminalinė žvalgyba išaiškino galimai piktnaudžiavusią Vilniaus pataisos namų pareigūnę, trečiadienį pranešė Kalėjimų departamentas.

Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai gavo duomenų, kad Vilniaus pataisos namų Resocializacijos skyriaus specialistė galimai palaiko netarnybinius santykius su pataisos namuose laisvės atėmimo bausmę atliekančiu nuteistuoju ir ėmėsi tikrinti šią informaciją.

Pranešama, kad Vilniaus pataisos namų Resocializacijos skyriaus specialistės gyvenamojoje vietoje buvo atlikta krata, kurios metu buvo rasti ir paimti tyrimui reikšmingi daiktai.

Ikiteisminį tyrimą dėl piktnaudžiavimo pradėjusi Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdyba antradienį resocializacijos specialistei pareiškė įtarimus.

Pareigūnė nušalinta nuo tarnybos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Stasė

Stasė portretas
Visų pirma zonoje dirba ne mentai,o Kalėjimo departamentui priklausantys pareigūnai.Už cigaretes nebent pakišo tą kvaišą,nes patikėjo ale meile. Normalių pareigūnų nepapirks.Šnekat bele niekus šnekėt.

Itin gerai uždirba

Itin gerai uždirba portretas
Apsauginiai, medicinos personalas valytojos, maitinimo sferos žmonės uždarose izoliacijos vietose labai gerai pasipelno cigaretės kainą įkalinimo vietoje žinote? O kitų paslaugų kainas? Ten aukso kasyklos. Lytiškai santykiauja jaunesnės moterys su apsauginiais tiesiog už teisę į geresnį aptarnavimą, pavyzdžiui, pirmai gauti teisę išsiprausti duše kol jis dar bent kiek švarus. O kad vyrai kaliniai santykiauja su aptarnaujančių personalu....tai jie daro pirmiausia dėl to, kad ne tik cigaretę gauna. Taip jie laikinai nepagaidinami Lytiškai santykiauja zonose vyrai tarpusavy. Visi. Tas, kuris birbina apsauginę ar medikę ar išnešiojančią maistą ar valytoja, laikinai gauna cigarečių iš tos kurią burbina ir porą cigarečių paskui duoda tam, su kuriuo tratyjasi zonoje.

Cia puse

Cia puse portretas
ofisiniu moteriskiu tada galima "isaiskinti".
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių