Kelių policijos reido rezultatai: vienas jaunuolis pragėrė močiutės BMW

  • Teksto dydis:

Kelių policijos reido rezultatai Vilniuje: vienas jaunuolis pragėrė močiutės BMW. Kitas vaikinas promiles bandė sumažinti lakstydamas aplink „Renault“, informuoja LNK žinių tarnyba.

Nepasisekė ir nuo policijos sprukti bandžiusiam vadybininkui – prie Rusijos ambasados pateko į aklavietę ir įkliuvo.

Dyzelinį močiutės BMW pragėrė jaunuolis. Girtas prie vairo jis pakliūna jau ne pirmą kartą. Pastarąjį kartą – prieš mėnesį. Vairuotojo pažymėjimo neturi. Jaunuolis sulaikytas sostinės Justiniškių gatvėje, kur didelį reidą surengė Lietuvos policijos kelių pareigūnai. Buvo stabdomos mašinos, važiuojančios tiek į vieną, tiek į kitą pusę. Tačiau ir „Waze“ programėlę įsijungęs vairuotojas reido nepastebėjo.

Vizas reportažas – LNK vaizdo įraše:

 

 

„Būna gyvenime klaidų. Draugas numirė, tai porą skarbonkių iš ryto išgėriau“, – teisinosi policijai įkliuvęs jaunuolis.

Vaikinas pripūtė apie 0,6 promilės. Tai lengvas girtumas. Tačiau kadangi neblaivus prie vairo įkliūva ne pirmą kartą, neturi vairuotojo pažymėjimo, gresia ne tik bauda, bet ir mašinos konfiskavimas. Jaunuolis neslepia, kad vieną kartą mašina iš jo jau buvo konfiskuota. Šis BMW priklauso ne jam, o jo močiutei. Automobilis išvažiavo į policijos areštuotų automobilių aikštelę.

Daiktų automobilyje – ne taip ir mažai. Todėl jaunuolis su drauge stvėrė tai, kas brangiausia – bulvių traškučius, langų skystį, planšetę su registratoriumi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čiečkinas

Čiečkinas portretas
Jau ir močiutės važinėja su BMW. o jaunuolis atstatė teisybę-tokioais laužais gali važinėti tik kelių ereliai

Super

Super portretas
Daugiau tokiu akciju.bet baudos juokingos
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių