Tragikomiški vaizdai naktiniame Vilniuje: įsisiautėję vyrai iš automobilio tempė keleivius

  • Teksto dydis:

Penktadienį, tamsiu paros metu, Vilniuje užfiksuoti konfliktuojantys vyrai. Matyti, kaip jie užsipuola automobilio keleivius.

Besirutuliojantį įvykį sostinės Laisvės prospekte nufilmavo pro šalį važiavęs vairuotojas ir vaizdo įrašu pasidalijo  „Facebook“ grupėje „Reidas Vilniuje | Trikojis Vilniuje“.

Vaizdo medžiagoje matyti, kaip minėtoje gatvėje prie raudonos spalvos lengvojo automobilio prieina du vyrai ir pradeda priekabiauti prie mašinos viduje esančių žmonių. Įvykio įkarštyje vienas konfliktuojančiųjų nuo galinės automobilio sėdynės ima tempti keleivį laukan.

Vaizdo įrašą peržiūrėję internautai turėjo, ką pasakyti. Vieni keikė šitaip besielgiančius vyrus bei iš jų šaipėsi rašydami, kad jie – marozai bei „serga pažastų uždegimu“.

Pakabą pamiršo iš po maikės išsiimti ar kaip ten su juo buvo?

„Kažkokie gaidžiai. Vienas išmetęs rankas į šonus kaip pažastų uždegimu sergantis“, – rašė Skaistė. „Pakabą pamiršo iš po maikės išsiimti ar kaip ten su juo buvo?“ – juokėsi kita komentatorė. „Gandrakojai „pacukai“, – pridėjo Jonis.

Kiti internautai plūdosi, kodėl vaizdo įrašą nufilmavęs žmogus užuot padėjęs automobilio keleiviams, įvykį tiesiog fiksavo telefonu.

„Ko nepadėjai? Bijojai, kad garbanas nuneš?“ – klausė Mantas. „Kas čia padės? Lietuvoje madinga filmuoti ir paskui įkelti į feisbuką. Mašina dega, o šalia važiuoja idiotai ir filmuoja. Nereikia nė svajoti, kad kas padės“, – teigė Genadijus.

Tačiau vaizdo įrašu socialiniame tinkle pasidalijęs vyras atsakė į kritiką trumpai – kumščiais mojuotis neketino. „Normalūs žmonės ne kumščiais reikalus tvarko“, – teigė jis.

Portalo diena.lt žurnalistams susisiekus su Vilniaus policijos atstovais paaiškėjo, kad spręsti įsiplieskusio konflikto pareigūnai nebuvo kviesti.

Tačiau toks incidentas galėtų būti traktuojamas kaip viešosios tvarkos pažeidimas, kuris už kurį grėstų viešieji darbai, bauda, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Pasak sostinės pareigūnų, nežinoma, ar transporto priemonės buvo apgadintos, taip pat ar viskas įsisiūbavo iki besisvaidymo kumščiais, o gal įvyko tik žodinis konfliktas. Taip pat tokiu atveju būtų svarbu išsiaiškinti, ar užpulti žmonės nepatyrė kokių nors fizinių sužalojimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lordas

Lordas portretas
Policijos vietoje ,būtinai surasčiau tuos veikėjus,nubausciau ,kad kitiems ligoniams net mintis nekiltų viešoje vietoje taip elgtis

Vitalka

Vitalka portretas
Aš bučiau jiems dujų davęs pauostyti okaip kitaip su jais kaip apsiginti be leidimo ginklui ą

Prie tokiu

Prie tokiu portretas
"razborkiu" einama todel,kad policija atvirai inicijuoja chaosa valstybeje savo neveiklumu! Be visokiu "reidu" ir trikojo saugojimo,daugiau jie nesiima nieko! Net naktiniu "lenktynininku" negirdi ir nemato jau daug metu,nors ten ne tik nusikalstamas triuksmas ir keleriopai virsijamas greitis,bet ir chuliganizmas,neteisetas automobiliu ir motociklu konstrukcijos pakeitimas,tycia keliamas pavojus gyvybems. Persasi isvada,kad valdzios tycia siekia,kad pilieciai nusiviltu Valstybe,santvarka,kad kiltu riauses ir galima butu "teisetai" ivesti diktatura ir karini rezima.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių