Pastarąją parą Vilniuje siautė sukčiai: iš trijų žmonių išviliota beveik 7 tūkst. eurų

Pastarąją parą nuo sukčių nukentėjo trys vilniečiai – sukčiai jų pinigus pasisavino išvilioję elektroninės bankininkystės duomenis ir pasiūlę investuoti į virtualius pinigus.

Trečiadienį Vilniaus policija gavo 51 metų vyro pareiškimą. Jis teigė, kad nuo antradienio 17 val. iki trečiadienio 10 val. Vilniuje, Lazdynų rajone, Architektų gatvėje telefonu paskambino nepažįstamas asmuo.

Jis apgaule pasiūlė neva investuoti į virtualius pinigus ir pasisavino 4 995 eurus.

Kaip skelbia policija, trečiadienį apie 15 val. Vilniuje, Apolinaro Juozo Povilaičio gatvėje telefonu paskambinę nepažįstami asmenys iš 61 metų moters apgaule išviliojo elektroninės bankininkystės duomenis ir iš jos banko sąskaitos pasisavino apie 1 tūkst. eurų.

Tą pačią dieną, apie 13 val., taip pat Apolinaro Juozo Povilaičio gatvėje nepažįstamas asmuo, telefonu susisiekęs dėl parduodamos prekės, iš 46 metų  moters apgaule išviliojo elektroninės bankininkystės duomenis ir iš jos banko sąskaitos pasisavino 750 eurų.

Dėl visų sukčiavimų pradėti ikiteisminiai tyrimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šarpp.

Šarpp. portretas
Visdėlto V Landsbergis vienoj vietoi yra teisus,kad lietuvių tauta - kvaila.Bankai beveik kasdien aiškina,kad neprašo telefonu jokių duomenų,o.....,taip pat jau buvo nudegę Kubiliaus valdymo laikais(landsbergistų),kaip pažeidė Konstituciją dėl pensijų sumažinimo,vis vien juos išrinko į valdžią.Mano manymu visai neikit per rinkimus balsuot niekas tai turėsim ką turim-vagių ir sukčių vyriausybę,kuri net strateginius objektus atiduoda sukčiams.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių