Romų tabore sulaikyta policijai gerai žinoma nėščia narkotikų prekeivė

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnams įkliuvo gerai jiems žinoma moteris, pardavusi narkotines medžiagas jas vartojančiam vyrui. Abu jie atsidūrė areštinėje.

Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai, spalio 14 d. vykdydami eilinę policinę priemonę, tabore sulaikė 36 metų moterį, kuri pardavė septyniolika „dozių“ narkotines medžiagas vartojančiam vyrui.

Atlikta krata taboro nelegaliame name ir jo teritorijoje davė rezultatų: pareigūnai rado ir paėmė priemones narkotinėms medžiagoms fasuoti, apie 200 eurų, įtariama, gautų nusikalstamu būdu, o lauke rastas užkastas buteliukas, kurio viduje buvo 90 folijos lankstinukų su narkotinėmis medžiagomis. Moteris ir narkotinių medžiagų įsigijęs vyras, kaip nurodoma Vilniaus apskrities policijos pranešime, sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

32 metų vyrui teismas skyrė griežčiausią kardomąją priemonę ‒ suėmimą vienam mėnesiui. Besilaukiančios ir du vaikus auginančios 36 metų moters teismas pasigailėjo. Ji pareigūnams prisipažino, kad jau penktą kartą yra pagauta už narkotinių medžiagų platinimą, aiškino, kad prekiauja narkotinėmis medžiagomis, nes tai – vienintelis jos pragyvenimo šaltinis.

Būsimo vaiko tėvas ją paliko, gyvena su kita moterimi ‒ jos ir kitų dviejų vaikų jis neišlaiko. Prekyba narkotinėmis medžiagomis yra jos šeimos verslas ‒ prieš mėnesį už tokią pat veiką buvo sulaikyta jos sesuo, motina nuteista ir laukia Apeliacinio teismo sprendimo, tačiau, belaukdama sprendimo, vėl įkliuvo pareigūnams prekiaujanti narkotinėmis medžiagomis. Nuteistos seserys ir motina galės matytis ir bendrauti tik jau ne laisvėje, o Panevėžio moterų pataisos namuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O kaip čigonų

O kaip čigonų portretas
tabore? Pas Romus ir Romualdus ramu. Kiek dar įžeidinėsit ! Pačiulpkit jūs tiems čigonams ir valdžiai, kuri jų nesutvarko.

Liolia

Liolia portretas
gerai jiems žinoma moteris?! o čia tai bent
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių