Savaitgalį – nelaimės vandens telkiniuose: Vilniuje ir Skuodo rajone skendo žmonės

Šeštadienį tvenkinyje Vilniuje paskendo vyras.

Nelaimė įvyko Mozūriškių gatvėje.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė, kad Buivydiškių I tvenkinio krante buvo rasti žmogaus asmeniniai daiktai – drabužiai. Įtarta, kad žmogus nuskendo.

Atvykę gelbėtojai gelbėjimo valtimi ir narų įranga ieškojo skenduolio.

Vyro kūnas buvo rastas už 50 metrų nuo kranto, dviejų metrų gylyje. Jis buvo  ištrauktas bei parplukdytas į krantą.

Aplinkybes aiškinasi policijos pareigūnai.

Dar viena nelaimė vandenyje šeštadienį įvyko Skuodo rajone.

15.47 val. buvo gautas pranešimas, kad Ylakių seniūnijoje, Skypsčių kaime esančiame Kalčių ežere apvirto valtis, skęsta žmonės.

Kiti žvejai savo valtimi nuplaukė iki ežero vidurio, ištraukė skendusį asmenį, parplukdė jį į krantą ir perdavė medikams.

Ugniagesiai, naudodami savo valtį, ežere ieškojo kito žmogaus. Prie kranto žolėse rastos dvi gelbėjimosi liemenės ir avalynė.

Atvykę narai atliko paieškos darbus po vandeniu. 20.13 val. prisijungė Latvijos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos narai, jie skenduolio ieškojo ežere iš savo šalies pusės.

21.43 val. darbai nutraukti, skenduolis nerastas. Paieška buvo tęsiama sekmadienį – narai vykdė paieškas po vandeniu. Iš valties buvo išžvalgytas 860 arų plotas, taip pat atlikta žvalgyba dronu. Tačiau ir tądien dingusiojo rasti  nepavyko.

Kalčių ežeras yra šiaurės vakarų Lietuvoje, už devynių kilometrų į šiaurę nuo Ylakių. Ežerą kerta valstybinė siena su Latvija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vitalija

Vitalija portretas
Gaila,kad žmonės neivertina savo galimybių.Pasidaro blogai,ir lenda i vadenį sukaite,galvodami,kad atsigaivins.Tada kūnas nespėja prisitaikyt prie pakitusios kūno temperatūros ir infarktas.Daugelis to visai nesupranta.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių