Sulaikytas etatinis policijos „klientas“ – degalų vagis

  • Teksto dydis:

Ne kartą už degalų vagystes teistas ir administracine tvarka baustas jaunas vyras – vėl už grotų. Teismas jam skyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą dviems mėnesiams, praneša policija.

Vilniaus policijos pastebėjo, kad birželio mėnesį padaugėjo degalų vagysčių iš Vilniaus apskrityje (ir ne tik) veikiančių įvairių Lietuvos degalinių tinklų.

Nedelsiant buvo imtasi įvairių procesinių veiksmų – nustatyta, kad automobiliu „VW Golf“ sistemines degalų vagystes vykdo policijos pareigūnams gerai žinomas ir praeityje už analogiškas nusikalstamas veikas bei administracinius nusižengimus nuteistas 34 metų įtariamasis. 2018 m. jaunas vyras buvo sulaikytas už šias vagystes iš įvairių degalinių. Teismas tuomet jam skyrė penkerių metų laisvės atėmimo bausmę su automobilio, su kuriuo buvo padarytos vagystės, konfiskavimu. 2021 m. gruodžio mėnesį vyras, atlikęs ketverių metų bausmę, išėjo į laisvę.

Policijos pareigūnai, turėdami informacijos, kad jis vėl planuoja degalų vagystę iš degalinių tinklo Vilniuje, į pagalbą pasitelkė Reagavimo valdybos pareigūnus ir birželio 30 d. apie 10.20 val. sostinės Lukiškių skersgatvyje jį sulaikė. Įtariamasis atsidūrė areštinėje. Teismas jam skyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą dviems mėnesiams, nors prieš sulaikymą įtariamasis šmaikštavo, kad dar vakare bus paleistas ir dėl degalų vagysčių ilgiau nei dvi paras jo nelaikys „uždaryto“.

Automobilis „VW Golf“ išgabentas į automobilių saugojimo aikštelę, vėliau bus sprendžiamas klausimas dėl transporto priemonės konfiskavimo. Policijos pareigūnai dėkoja už bendradarbiavimą visiems degalinių tinklams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Idomu,

Idomu, portretas
kad degaliniu vagis dar gaudo. O stai vagianciu naktimis is vilkiku - neliecia. Matyt ir policijai rupi pigiau pasivazineti?

Etatiniai \\\\\.../////

Etatiniai  \\\\\...///// portretas
seime.

Pil.

Pil. portretas
Ką daryti, benzinas brangus o važiuoti reikia ir norisi.Žinote ,gal atrodys nekaip ,kaip parašysiu ,kad tokio vagio ,kuris vagia iš degalinių dabar,kaip kuras neprotingai toks brangus ,nebausčiau.Gal tada naftos mafiją susimąstys ir kainas prieinamas visiem nustatys.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių