Trakų rajone sulaikyti stipriai nuo alkoholio apsvaigę traktorininkai

  • Teksto dydis:

Trakų rajone per savaitę sulaikyti du stipriai nuo alkoholio apsvaigę traktorininkai – vienas apvirto kaimo kelyje, kito stipriai įkaušęs vairuotojas atvyko prie prekybos centro.

Praeitą ketvirtadienį, liepos 14 dieną, apie 13.30 val. Trakų rajono policijos komisariato pareigūnai gavo pranešimą, kad Aukštadvario seniūnijoje, Totoriškių kaime, ką tik ant šono apsivertė keliuku važiavęs traktorius.

Skubiai atvykę į įvykio vietą pareigūnai pastebėjo apsivertusį traktorių MTZ-80 ir šalia besiblaškantį, akivaizdžiai neblaivų, vyriškį. 41 metų vyras sužalojimų išvengė, pranešė Vilniaus apskrities policija.

Vairuotojas paaiškino, kad tai jo traktorius ir jį vairuodamas nesuvaldė ir apsivertė. Taip pat prisipažino iš ryto vartojęs degtinės, o vėliau alaus.

Alkoholio kiekio matuoklis pirmu pūtimu parodė 2,71 promiles, o antru – 2,61 promiles. Iš karto buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, kadangi alkoholio koncentracija viršijo 1,51 promilės.

Trečiadienį, apie 17.40 val., Trakų mieste, Aukštadvario gatvėje esančioje aikštelėje šalia prekybos centro, pareigūnai sulaikė 56 metų vyriškį.

Jis pavojingai manevruodamas vairavo traktorių MTZ-550. Buvo patikrintas vairuotojo blaivumas. Du pūtimai į alkotesterį parodė 3,3 ir 3,34 promiles, tai yra sunkus girtumas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vairuotojas buvo nušalintas nuo transporto priemonės vairavimo.

Jis paaiškino, kad prieš pora valandų vartojo alkoholinius gėrimus, o dabar važiavo į prekybos centrą apsipirkti.

Abi transporto priemonės buvo priverstinai išvežtos į saugojimo aikštelę, jos gali būti konfiskuotos.

Policija sako, kad įtariamiesiems taip pat gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų, iš jų bus atimta teisė vairuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kas gali butu baisiau uz girta traktorista ???

kas gali butu baisiau uz girta traktorista ??? portretas
tik didziai giarbiemas milimiausias politikos liutas uzsienio ministras....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių