Vilniaus rajone – tragiška avarija: žuvo penki žmonės, tarp jų – trys nepilnamečiai

Avarijos aukų skaičius Vilniaus rajone, Maišiagaloje, išaugo iki penkių – ligoninės reanimacijoje mirė šešerių metų mergaitė, BNS sakė Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja.

„Mirė nuo patirtų sužalojimų“, – BNS sakė policijos atstovė.

Paaiškėjo, kad per avariją iš viso žuvo trys nepilnamečiai: dar žuvo 17-metis jaunuolis, 2015 metais gimęs berniukas, jam buvo 8 metai.

Taip pat žuvo 1980 metais gimusi moteris bei 1998 metais gimęs vyras.

Visi jie vyko lengvuoju automobiliu „Audi“.

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras (BPC), 7.16 val. skubiosios pagalbos tarnybų numeriu gautas pranešimas, kad Maišiagalos miestelyje, Jauniūnų gatvėje, susidūrė sunkvežimis ir lengvasis automobilis.

Buvo pranešta, kad yra prispaustų ir nukentėjusių žmonių.

Pirminiais duomenimis, lengvasis automobilis palindo po sunkvežimiu, šis nuo smūgio apvirto.

Vilkiko vairuotojas, gimęs 1988 metais, buvo blaivus, jis paaiškino, kad lengvasis automobilis „Audi“ išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su juo vairuota transporto priemone.

Jis irgi buvo pristatytas į ligoninę, po apžiūros išleistas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

S.S.S.

S.S.S. portretas
kas viršija greitį ir dar ženkliai tai taip kalti. Bet pastaruoju metu labai daug matau vairuotojų, kurie dėl neaiškių priežasčių velkasi. Greitis kelyje 90, važiuoja 60-70km/h greičiu. Ko pasekoje susidaro eilė iš galo ir yra priversti lenkti gal net ir pavojingai. O jeigu dar iš galo lėtapėdžio važiuoja tokie patys, kurie nesugeba aplenkti, tai susidaro jau kelerių automobilių lėtapėdžių eilė, kurie dar ir važiuoja vienas prie kito prilipę, kad tik kas nelenktų jų. Tai realiai tokie turėtų būti taip pat baudžiami, kadangi stabdo eismą ir sukuria pavojingas situacijas kitiems, nes priversti lėtapėdžius lenkti.

Trikojis \\\\\.../////

Trikojis   \\\\\...///// portretas
Kokiu greičiu durnius lėkė,jei net sunkvežimį į gabalus sudrąskė?

V,L

V,L portretas
Kada prades dirbti keliu policija keliuose ir gatvese?????? Kažin kada prareges musu aukšti vadai????Juk problemos akis bado......
VISI KOMENTARAI 49

Galerijos

Daugiau straipsnių