Vilniuje dingusio 15-mečio paieškas tęs Kauno kryptimi: savanoriai prašo atsiliepti specialistą

  • Teksto dydis:

Tęsiamos daugiau nei mėnesį Vilniuje dingusio 15-mečio Mykolo Davidonio paieškos. Tačiau savanoriai prisipažįsta – tempas kur kas mažesnis nei anksčiau, nes trūksta žmonių.

„Norime patikinti, kad Mykolo paieškos ir toliau vyksta, tačiau žymiai mažesniu tempu – žmogiškasis resursas nėra amžinas. Esant palankiam orui ir toliau žvalgomos Neries pakrantės, sonarais skenuojamas Neries dugnas, vandens dronu tikrinamos seklesnės vietos, užutėkiai“, – antradienį skelbta specialiai paauglio paieškoms sukurtoje feisbuko grupėje „Mykolo paieška“.

Savanorių teigimu, naujos, pasitvirtinusios informacijos apie M. Davidonį kol kas nėra. Tačiau rankų nuleisti neketinama.

„Ieškome žmogaus, kuris turi patirties konstruojant radijo bangomis valdomus modelius. Reikėtų kreiptis tiesiogiai į Simoną. Šią savaitę vandens paiešką koncentruojame jau link Kauno. Susisiekite, jeigu norite ir galite padėti su spec. įranga – vandens dronais, sonarais, echolotais, motorinėmis valtis. Esame dėkingi už susirūpinimą“, – rašoma socialiniame tinkle.

Vilniečio buvo pasigesta šeštadienio, vasario 5-osios, vakarą. Artimieji per socialinius tinklus paprašė visuomenės pagalbos.

Paskutinį gyvą kontaktą penkiolikmetis su draugais turėjo šeštadienį, apie 16 val. prie Vingio kino teatro. Maždaug po pusvalandžio vaizdo skambučiu bendravo su draugu. 

Turimais duomenimis, šeštadienį 16.10 val. vaikinas išlipo iš 4 troleibuso miesto centre, Kražių stotelėje ir nuėjo upės link, buvo prie Operos ir baleto teatro stotelės.

Mačiusių jaunuolį ar žinančių papildomos informacijos prašoma skambinti numeriu +37061216174 arba policijai 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mes

Mes portretas
Kas tas KRUMLIUS???

As

As portretas
Komentarai tai patylesiu, stsilupe jus zmones. Elekrikas netaisao elektronikos :), kitam maldos reikia, tulikai prie ko?? Susitaikyti ?? Tevai niekada nesusitaikys, skausmas begalinis. Zodziu galvokite ka rasote viena karta:(

Gal padės

Gal padės portretas
Pas mus provincijoje pilna darbo skelbimų elektrikams. Tai iš to daryčiau loginę išvadą, kad tie specialistai taip nesimėto. Nebent už pinigus. Finansinės paramos būtų galima prašyti iš verslininkų ar ieškoti fondų. Specialistų galima būtų paieškoti interneto adresu paslaugos taškas lt.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių