Žymus šefas Gordon Ramsay sulaukė kritikos dėl savo mažyčio patiekalo kainos. Klientai pasipiktinę – esą pakeliui namo jiems reikia sustoti picos, skelbia „Mirror“.
Klaipėdiečius nustebino patirtis restorane – jei neturi telefono, liksi be pietų. Gerai žinomame restorane klaipėdiečių porai padavėja atsisakė pateikti meniu ir nurodė, kad valgiaraštį galima rasti tik pasinaudojus mobiliąja programėle.
Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ šventiniu laikotarpiu toliau tęsia jau ketverius metus trunkančią partnerystę su socialiniu verslu – restoranu „Pirmas blynas“. Šiemet jame dirbantys žmonės su negalia prisidėjo prie operatoriaus dovanos partneriams ir pagamino rankų darbo skanėstų. Anot restorano įkūrėjo Timo van Wijko, pirkdami prekes ar paslaugas iš socialinio verslo, kiekvienas gali prisidėti prie prasmingų darbo vietų išsaugojimo ir kūrimo.
„Best Western „Santaka“ ir „Best Baltic Hotel Kaunas“ – įspūdingi keturių žvaigždučių viešbučiai miesto centre, siūlantys ne tik prabangius kambarius, bet ir puikių paslaugų. Šie viešbučiai pasižymi unikalia atmosfera, atitinkančia tiek turistų, tiek verslo keliautojų, kurie siekia išskirtinės ir patogios viešnagės Kaune, poreikius.
Praėjusią parą budėję Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos ugniagesiai skubėjo gesinti už 50 kilometrų nuo Kauno užsidegusį tarpmiestinį „Kautros“ autobusą su keleiviais, o šiąnakt dar padirbėjo ir kriminalistais, besiaiškindami, kas sukėlė, visa laimė, laiku pastebėtą gaisrą viename Kauno senamiesčio restorane.
Lietuvos restoranai ir kavinės skundžiasi sezoninių darbuotojų trūkumu. Darbuotojų trūkumas ypač jaučiamas didmiesčiuose. Keli pastarieji metai restoranams išskirtinai sunkūs, nes esą jaunimas nenori dirbti, prašo neadekvačiai didelių atlyginimų. Situaciją dar šiek tiek gelbsti užsieniečiai. Apie tai pasakota LNK žiniose.
Ar restorane valgytumėte bjauriai atrodantį maistą? Nustebsite, tačiau Amerikoje yra restoranas, į kurį žmonės ateina būtent dėl atgrasiai atrodančio maisto. Plačiau apie tai – LNK reportaže.
Miltų kirminai – skanūs lyg traškučiai, tačiau vien kirminais sotus nebūsi. Jeigu viename Nyderlandų restorane užsimanote vištienos, patys ir turėsite pasirūpinti, kad ji atkeliautų ant stalo, mat reikia pačiam gyvūną paskersti ir nupešti, praneša LNK.
Prasidėjęs lauko kavinių sezonas, paskatino kavines įsirengti terasas arba į lauką išnešti staliukus. Tačiau vienas Senamiesčio restoranas savavališkai nusprendė pasididinti lauko kavinės plotą. Tokie veiksmai nepraslydo pro Viešosios tvarkos specialistų akis.