Astrologinė prognozė lapkričio 15–21 dienoms

Skorpionams savaitgalį ne visi pažįstami bus palankūs. Nusiraminkite ir nesistenkite pakeisti kitų. Imkitės to, kas jums svarbu ir įdomu.

AVINAS

Savaitgalį galite prisigalvoti visokio darbo arba darboholikai bus jūsų namiškiai. Jei jaučiatės nekaip, tai taps tikra rakštimi. Teikite pirmenybę ne ūkiniams reikalams, o savo bei artimųjų sveikatos ir grožio profilaktikai, sveikam laisvalaikiui, sportui. Kitą savaitę pravartu nebeatidėlioti buhalterinių, finansinių reikalų. Neprisidarykite teisinių problemų, paisykite įstatymų. Gali atsirasti stiprių oponentų ar konkurentų. Vis dėlto jūsų noras bendrauti, pastangos susitarti tikriausiai nebus tuščios. Galbūt netgi pavyks laimėti dominančio asmens dėmesį. Saugokitės sukčių.

JAUTIS

Savaitgalį teks paplušėti ir jaudintis, jeigu esate susiję su pramogų verslu, dalyvaujate kokiame projekte, ruošiate pobūvį ar pan. Gali būti patikrintas draugystės ar meilės ryšių tikrumas. Kitą savaitę ne visai pagal planą klostysis dalykiniai santykiai ir šeimos reikalai. Jūsų verslo partneris, klientas arba antroji pusė gali kelti pretenzijų, reikšti nepasitenkinimą. Panašu, kad nerimo kels sveikata, atsiradęs išvaizdos defektas ar pan. Laukiantieji atsakymo, susijusio su darbu, sveikatos tyrimais, jį turėtų gauti. Venkite aiškintis meilės santykių, jei nenorite jų komplikuoti.

DVYNIAI

Šeštadienį jūsų nuotaika bus labai nestabili. Nederėtų užsispirti ir nesiskaityti su kitais arba demonstratyviai atsiriboti. Verčiau atvirai pripažinkite savo trūkumus, kad esate neteisūs. Sekmadienį viskas seksis kur kas geriau. Kitą savaitę gali kilti iš pirmo žvilgsnio perspektyvių veiklos, kūrybos ir laisvalaikio praleidimo idėjų. Arba tiesiog ilgėsitės mylimo žmogaus dėmesio, trokšite pramogų, nuotykių ir turbūt atsiras laiko, kurį galėsite skirti savo malonumui. Vis dėlto neignoruokite aktualios informacijos ir nenumokite ranka į sveikatos sutrikimus. Gali paaiškėti, kad jūsų fantazijos nevisiškai atitinka tikrovę. Jei ruošiatės pasimatymui, vargu ar jis pateisins lūkesčius.

VĖŽYS

Savaitgalį neverta per daug tikėtis iš kitų, jeigu nenorite nusivylimų. Bendraukite lengvai, šiltai, be pretenzijų, tuomet ir kiti jums atsakys tuo pačiu. Nuo pirmadienio svarbiausi bus namų, šeimos narių ar giminės reikalai. Kad ir kas vyktų, nieko pakeisti nesugebėsite. Galėsite būti šalia artimųjų, stebėti, paremti. Tai ypač svarbu, jeigu šeimos narys pakliuvo į bėdą, keistai elgiasi, nerimauja. Neignoruokite kritikos, pastabų, kurių galite sulaukti, ypač jei tai susiję su vaikais. Nuo ketvirtadienio jau būsite gana entuziastingi ir kūrybingi. Trauksite priešingos lyties dėmesį. Venkite nereikalingų išlaidų.

LIŪTAS

Šį savaitgalį bus sunku atsispirti įvairioms pagundoms, traukiančioms iš kišenės pinigus. Jeigu meilę matuojate gaunamomis dovanomis, tai jų ir reikalausite. Be to, šia prasme apetitas augs ir kels keblumų partneriui. Galimi sprendimai, susiję su nekilnojamuoju turtu, nuoma, statybomis. Kitą savaitę seksis geriau, jei sugebėsite suvokti ne tik savo interesus, bet ir artimų žmonių, kad vėliau nekiltų nesusipratimų. Neignoruokite patarimų, kurių pažers vyresni šeimos nariai. Jeigu duosite interviu, jūsų tiesa nuskambės gana neįtikinamai. Jauskitės atsakingi už savo pažadus, pasakytus ar parašytus žodžius. Jūsų nuomonė apie svarbų jums asmenį gali pasikeisti.

MERGELĖ

Savaitgalį pasistenkite neišsibarstyti nereikalingiems kontaktams, kartu atminkite, kad santykiuose su žmonėmis vietoj nenuoširdžių komplimentų ir demagogijos kur kas labiau praverstų apdairumas ir tikras draugiškumas. Sekmadienis palankus beveik viskam. Kitą savaitę gerą nuotaiką turėsite susikurti patys. Pravartu peržiūrėti planus, paieškoti aukso vidurio ten, kur būtina suderinti interesus. Saugokitės sukčių. Reikalai, susiję su giminaičiais, mokslu, numatyta išvyka, transportu, ryšių priemonėmis gali sukelti rūpesčių. Su tuo nesunkiai susidorosite, jei nepristigs drąsos, sumanumo. Bus gerokai liūdniau, jeigu pasijusite nesuprasti ar apgauti artimo žmogaus.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį turėsite nemažai rūpesčių, o jėgų ir noro viską deramai atlikti bus stigs. Gali išryškėti povandeniniai rifai. Jei manėte, kad viską suskaičiavote, įvertinote, gali pasirodyti, jog apsirikote. Tiktų užsiimti menine, psichologine veikla, joga. Kitą savaitę tikriausiai turėsite reikalų, susijusių su labdara, socialine ar sveikatos priežiūra. Galbūt ką nors lankysite ligoninėje. Regis, persvarstyti reikės finansų reikalus, komercines sutartis. Būkite atsargūs, kad netektų gailėtis dėl nežinojimo, neapdairumo. Galite patirti netikėtumą iš asmens, kuriuo ypač domitės.

SKORPIONAS

Savaitgalį ne visi pažįstami bus jums palankūs. Nusiraminkite ir nesistenkite pakeisti kitų. Imkitės to, kas jums svarbu ir įdomu. Bendraminčių savaime atsiras, nes kitus išjudins jūsų entuziazmas. Kitą savaitę stigs objektyvumo ir plataus požiūrio. Jei turite darbų, užsakymų, kuriuos norite atlikti kitiems nematant ir nežinant, seksis gana gerai. Įtemptų santykių aiškinimasis gali pastaruosius dar labiau paaštrinti ir supainioti, tad verčiau venkite nemalonių pokalbių. Jeigu norite įteikti dovaną mylimam žmogui, vaikui, vargu ar sugebėsite įtikti.

ŠAULYS

Savaitgalį būsite protingi, išradingi, bet gana netolerantiški aplinkiniams. Jums atrodys, kad tik jūs viską darote gerai, o kiti klysta ir trukdo. Venkite aferų, saugokite piniginę, dokumentus. Sekmadienį seksis politikuoti. Nuo pirmadienio noriai bendrausite su pažįstamais ir nepažįstamais žmonėmis. Tai turėtų būti naudinga, nes žodis po žodžio ir paaiškės, kad vieni kitiems galite pagelbėti. Galite įsijungti į įdomų kolektyvinį sambūrį ar projektą. Nuo ketvirtadienio labiau įsigilinkite į tai, ką ketinate kitiems pranešti. Kai kas, kuo jums norėsis patikėti, tebus suaudrintos fantazijos vaisius. Venkite intrigų. Nespręskite problemų pasitelkę alkoholį.

OŽIARAGIS

Savaitgalį daug kas priklausys nuo to, kokią nuotaiką skleisite aplink save. Geranoriškumo, tolerancijos stoka gali pabloginti mikroklimatą. Nepamirškite, kad laimė yra vidinė būsena, kurią turite susikurti patys. Ir šį sekmadienį tai tikrai gali pavykti. Kitą savaitę gautas seno bičiulio pasiūlymas gali priversti jus pakeisti įprastus planus. Galite atlikti gana svarbų į(si)pareigojimą. Tikėtini viršvalandžiai darbe, o laiku negrįžus namo, teks aiškintis sudirgusiems namiškiams. Jeigu dalyvaujate visuomeninėje, politinėje veikloje, turbūt pasijusite pastebėti, vienaip ar kitaip įvertinti.

VANDENIS

Savaitgalį tikriausiai neišvengsite šiokių tokių problemų. Būtų geriau, kad nesusigundytumėte greitaisiais kreditais, per brangiais pirkiniais. Ir savo nuosavybę labiau pasaugokite. Kitą savaitę nepiktnaudžiaukite tarnybine padėtimi, neimkite kyšių, jeigu jums svarbi jūsų reputacija ir statusas. Nepažeidinėkite ir eismo taisyklių. Tikėtinas rimtas pokalbis su įtakingu asmeniu. Galbūt nulėksite į kultūrinį renginį, prasmingą paskaitą. Tikriausiai susijauks kai kurie planai. Jums reikėtų susilaikyti nuo neapgalvoto pažado, abejotino nuotykio.

ŽUVYS

Savaitgalį pasielgsite protingai, jeigu leisite daugiau kalbėti antrajai pusei, vaikams. Galbūt jų mintys, pasiūlymai nelabai atitiks jūsiškius, tačiau leis juos geriau suprasti. Nederėtų veidmainiauti, iškreipti tiesos, nes užsitrauksite negarbę. Sekmadienis geras meilei, piršlyboms. Kitą savaitę iš jūsų gali būti pareikalauta konkrečių kokios nors veiklos rezultatų. Nerimą kels konkurentų laimėjimai ir siekiai. Jei jaučiate, kad reikėtų pasitarti su specialistais, taip ir padarykite. Gali tekti rūpintis pašalpomis, alimentais, kompensacijomis. Aklas pasimatymas su nepažįstamu asmeniu tikriausiai nesužavės. Venkite tarpininkauti, daug žadėti.


Šiame straipsnyje: horoskopaiSidonijaastrologija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(gegužės 15 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 15 d.)

    AVINAS. Nesitversite savo kailyje dėl nuotykių troškulio. Vis dėlto venkite lengvabūdiškų finansinių ir meilės avantiūrų, nebandykite mylimo žmogaus kantrybės. JAUTIS. Gali išvarginti paviršutiniški postringavimai...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(gegužės 14 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 14 d.)

    AVINAS. Diena žada sėkmę visuomeninėje veikloje, sporte, scenoje. Regis, iš aplinkinių sulauksite daugiau draugiškumo, o gal ir realios paramos. Jūsų dėmesiu džiaugsis vaikai. JAUTIS. Itin svarbu būti dėmesingiems artimiausiems žmon...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(gegužės 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 11 d.)

    AVINAS. Nederėtų rizikuoti nei reputacija, nei pinigais, kad ir kaip viliojamai skambėtų avantiūristinis pasiūlymas. Reformas namų ūkyje, asmeniniame gyvenime reikia vykdyti apgalvotai, tariantis ir derinant interesus su šeimos nariais. JAUTIS....

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(gegužės 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 10 d.)

    AVINAS. Nemažai bendrausite, tačiau kai kurie pokalbiai virs ginčais ir ims varginti. Gali atsirasti techninių, transportavimo, prekybinių rūpesčių. Viską nesunkiai sutvarkysite ir išspręsite, jei nesinervinsite ir nenuleisite rankų JAUTIS. ...

  • Astrologinė prognozė gegužės 13–19 d.
    Astrologinė prognozė gegužės 13–19 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžia provokuos rizikuoti tiek su meile, tiek su pirkimais ir pardavimais, verslais. Gali būti smagu, o gal šį kartą avantiūrizmas išeis ir į naudą. Seksis visuomeninė veikla, sportas. Jūsų d...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(gegužės 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 9 d.)

    AVINAS. Patirsite daug įspūdžių, jei būsite įvykių sūkuryje, viskuo domėsitės, aktyviai bendrausite. Gali būti, kad teks duoti ar imti interviu arba kitaip viešai išreikšti savo nuomonę. JAUTIS. Labiausiai norėsis paprastų ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(gegužės 8 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 8 d.)

    AVINAS. Pasižymėsite komercine uosle, todėl pravartu pagalvoti, ką norėtumėte nusipirkti, parduoti ar pan. Būkite pakantesni artimųjų ir vaikų nuomonei, jų interesams. JAUTIS. Bus nemažai įvairiausių emocijų, jaudulio. Aplinkiniai gali reik&sca...

    2
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(gegužės 7 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 7 d.)

    AVINAS. Verslo reikalai neleis atsipalaiduoti. Jeigu internete ieškote darbo, galite gauti pranešimą apie siūlomą pokalbį. Ir per aukštas, ir per žemas savęs vertinimas gali užkliūti darbdaviui, todėl tinkamai pasiruoškite....

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(gegužės 4 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 4 d.)

    AVINAS. Būsite išsiblaškę, jautrūs. Stigs realybės pojūčio, tačiau neblogai seksis meninė, kūrybinė veikla. Vakare galite atsidurti keblioje situacijoje. Gali tekti kreiptis medicininės pagalbos. Labiau tausokite sveikatą. JAUTIS. Di...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(gegužės 3 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 3 d.)

    AVINAS. Diena gali būti rami, o jūs – pasyvūs ir svajingi. Kita vertus, gali stigti jėgų ir sveikatos rimtiems darbams arba turėsite rūpintis sergančiu artimuoju. JAUTIS. Regis, jums nestigs energijos, proto aštrumo ir populiarumo. Nesunk...

Daugiau straipsnių