Astrologinė prognozė vasario 1–7 dienoms

Avinams savaitgalį pasireikš vidinė sumaištis, vienišumo pojūtis. Galite sunegaluoti, pasigauti infekciją.

AVINAS

Savaitgalį pasireikš vidinė sumaištis, vienišumo pojūtis. Galite sunegaluoti, pasigauti infekciją. Vis dėlto intuityviai jausite, kaip tinkamiausiai atsipalaiduoti, kokybiškai pailsėti ir pastiprinti imunitetą. Nuojauta gali pašnibždėti ir neblogą finansinį, turtinį sprendimą. Kitą savaitę būsite aktyvūs, sugebėsite organizuoti savo ir kitų veiklą, apskaičiuoti ir numatyti, kas būtų naudinga, o kas ne. Augs draugystės, meilės poreikis. Galite sulaukti viliojamo pasiūlymo, pakvietimo į šaunų renginį ar pasimatymą. Galimas planinis pirkinys, investicija arba honoraras.

JAUTIS

Savaitgalį būsite nusiteikę kolektyviniams užsiėmimams, renginiams. Tikėtini susitikimai su draugais, bendraminčiais. Pasijusite reikalingi, o ir patys elgsitės supratingai aplinkinių atžvilgiu. Antrosios pusės tvirtumas jus veiks raminamai. Nuo pirmadienio porą dienų pravartu daugiau stebėti ir tylėti, nei skubotai veikti ir atvirauti. Jūsų vaizduotė bus itin laki, domins paslaptys. Neprovokuokite apkalbų, intrigų. Nuo trečiadienio jau būsite aktyvesni, dažniau atsidursite dėmesio centre. Daugės įtampos santykiuose su užsispyrusiais oponentais. Prievarta nebrukite savo nuomonės.

DVYNIAI

Savaitgalį mintimis arba realiai būsite darbe ar politikos verpete. Jums bus gana nelengva bendrauti su tvirtą nuomonę turinčiais pašnekovais, nes patys tuomet jausitės neužtikrinti, nusišnekantys. Neužkibkite ant sukčių kabliuko. Kitą savaitę iki trečiadienio būsite veiklūs, komunikabilūs, mokėsite sujungti įvairius žmones, daryti įtaką, telkti bendraminčius. Iš draugo galite sulaukti neblogo pasiūlymo. Nuo ketvirtadienio daugės iliuzijų, apgaulių, tad vertėtų atsargiau žvelgti į siūlomas naujoves, santykius. Jei turite paslapčių, jos gali kilti į paviršių. Jas žinoję asmenys gali paskleisti gandus.

VĖŽYS

Savaitgalį jus domins tiesos ir gyvenimo prasmės klausimai. Vienu ar kitu būdu atitrūksite nuo buitinės rutinos, pasisemsite nekasdieniškų įspūdžių. Galbūt planuosite kelionę, kur nors toli vyksite, megsite kontaktus su žmonėmis iš užsienio ar pan. Kitą savaitę kalbos suksis apie projektą, komandiruotę, kitas pareigas, o kartu ir apie riziką, investicijas ar pan. Jeigu neturite darbo, ieškosite galimybių dirbti ir užsidirbti. Gali būti, kad gausite gerą patarimą arba aktualų reikalą sutvarkyti jums padės kažkas iš pažįstamų. Regis, domins naujos pažintys.

LIŪTAS

Savaitgalį jums ramybės neduos finansinės, seksualinės problemos, jei jų turite. Arba trauks slapti meilės nuotykiai, teks atiduoti skolą ir pan. Regis, labai norėsis išlaidauti grožio ir sveikatos prekėms. Turbūt gerai apgalvosite pirkinius ir dėl to jais nenusivilsite. Kita savaitė bus aktyvi intelektine ir dalykine prasme. Įmanoma kelionė, pokalbis su įtakingu asmeniu, užsieniečiu, netikėta naujiena, pažintis ar interviu gatvėje ir kt. Vis dėlto išorinės įtakos bus tokios, kad ne visus planus pavyks realizuoti taip, kaip planavote. Būkite atsargūs kelyje.

MERGELĖ

Savaitgalį jums teks derinti savo interesus su antrosios pusės norais ir planais. Kita vertus, galite pajusti, kad kita pusė jumis manipuliuoja. Jeigu jus domina kokie nors konkursai, varžybos, reikėtų dalyvauti, parungtyniauti su varžovais. Kitą savaitę bandykite išsireikalauti jums priklausančius pinigus, kompensaciją, draudimo išmoką, delspinigius, sudaryti sutartį ar pan. Tiksliai apibrėžkite naujų įsipareigojimų ribas. Galimas svarbus susitikimas, egzaminas arba sandoris su užsieniečiu. Turbūt paaiškės, ar ne be reikalo kūrėte tam tikrus planus ateičiai.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį teks susirūpinti artimo žmogaus arba savo sveikata. Net jei jaučiatės gerai, vertėtų palepinti organizmą sveiku maistu, geru poilsiu, nes šiuo metu lengva susirgti. Nerekomenduojama per griežta ar neįprasta dieta, bet pereiti prie sveikesnės mitybos išties pravartu. Kitą savaitę laukia konkurencinė kova arba debatai su oponentais. Turėtumėte šį tą laimėti, jeigu elgsitės labai diplomatiškai. Neprovokuokite pavydo, agresijos. Antrą periodo pusę jus gali varginti dilemos, susijusios su santykiais, finansais, turto ar pelno dalybomis ir kt. Kad ir kaip būtų, pamažu judėsite pirmyn.

SKORPIONAS

Savaitgalį jūsų širdyse nestigs meilės, noro patikti. Mokėsite įvertinti ir kitus žmones, nebus sunku ištarti nuoširdžius komplimentus, pažaisti su vaikais. Seksis kūrybinė veikla, džiugins pasimatymai. Kitą savaitę būsite darbingi, veiklūs ir turbūt daug nuveiksite. Tik rimtai tausokite savo sveikatą, nervus, kad sau nepakenktumėte. Gali pavykti įsidarbinti ar ką nors įdarbinti. Nuo trečiadienio aktyviai bendrausite. Jeigu ką nors organizuojate, veikiate kaip tarpininkai, jums bus nelengva, tačiau geras rezultatas visiškai įmanomas.

ŠAULYS

Savaitgalį būsite suplanavę paplušėti namų ūkyje, tačiau jums gali pritrūkti valios arba pagalbos iš šeimos narių, kurios besąlygiškai tikėjotės. Kad ir kaip būtų, puikiai jausitės namuose, savoje aplinkoje, ar būtumėte vieni, ar kartu su artimaisiais. Seksis demonstruoti kulinarinius sugebėjimus. Kitą savaitę aktualūs bus su šou verslu, kūryba, pedagogika, meile ar kokiais nors projektais susiję reikalai. Sugebėsite pasireikšti. Galbūt atnaujinsite svarbią partnerystę. Jeigu laukiate naujienų, susijusių su įsidarbinimu, sveikatos tyrimais, tikriausiai kažką sužinosite.

OŽIARAGIS

Savaitgalio dienomis būsite linkę kalbėti apie jausmus, paslaptis, nelegalius dalykus, artimų žmonių ar kaimynų, pažįstamų silpnybes, rašyti anoniminius komentarus. Domins ir prekybos centrai, ir žiniasklaidos naujienos. Nuo pirmadienio jausitės kuo puikiausiai, jei turėsite galimybių rūpintis bei užsiimti tuo, kas jums miela ir artima. Sustiprės jūsų nuosavybės jausmas. Galite kiek sunerimti, gavę naujieną, susijusią su verslu, darbu ar nekilnojamuoju turtu. Nebijokite pozityvių naujovių. Stenkitės į daug ką pažvelgti su humoru, tolerancija ir su meile. Neperšalkite, nes galite sunegaluoti.

VANDENIS

Savaitgalis bus gana buitiškas ir komfortiškas. Teks užsiimti reikalais, susijusiais su pirkiniais šeimai, nekilnojamuoju turtu. Seksis pigiai apsipirkti, nesunkiai pasipelnyti. Vis dėlto galite lengvai apsigauti, kai ką pamesti. Nuo pirmadienio aktyviai komunikuosite, sudarysite sutartis, rinksite informaciją, flirtuosite. Pasistenkite numatyti galimus padarinius, jei ketinate paskubomis sudaryti naują kontraktą ar atvirauti, teikdami interviu, publikuodami. Atsargiai kelyje. Nuo trečiadienio daugiau dėmesio pareikalaus šeima, artimieji, ir negalėsite nusisukti, teisindamiesi kitais reikalais, darbu.

ŽUVYS

Savaitgalį būsite išsiblaškę, išsisukinėjantys nuo praktinių pareigų ir fizinių veiksmų, bet labai intuityvūs ir žaviai sentimentalūs. Regis, jus traukte trauks svaigalai arba dalykai, kuriems turite bent menkiausią priklausomybę. Pasisaugokite apsinuodijimo ir vagysčių. Kita savaitė aktuali dėl reikalų, susijusių su nekilnojamojo turto pirkimu, pardavimu, nuoma, tiekimu, verslo sandoriais. Jums atrodys, kad turite gerą uoslę pelningiems sandoriams, sugebate derėtis. Galbūt jums iš tiesų pavyks tai įrodyti sau ir kitiems. Tiktų tvarkyti ir leidybos, reklamos reikalus. Galite gauti žinią iš giminaičio.
 


Šiame straipsnyje: horoskopaiprognozėsSidonija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(gegužės 15 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 15 d.)

    AVINAS. Nesitversite savo kailyje dėl nuotykių troškulio. Vis dėlto venkite lengvabūdiškų finansinių ir meilės avantiūrų, nebandykite mylimo žmogaus kantrybės. JAUTIS. Gali išvarginti paviršutiniški postringavimai...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(gegužės 14 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 14 d.)

    AVINAS. Diena žada sėkmę visuomeninėje veikloje, sporte, scenoje. Regis, iš aplinkinių sulauksite daugiau draugiškumo, o gal ir realios paramos. Jūsų dėmesiu džiaugsis vaikai. JAUTIS. Itin svarbu būti dėmesingiems artimiausiems žmon...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(gegužės 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 11 d.)

    AVINAS. Nederėtų rizikuoti nei reputacija, nei pinigais, kad ir kaip viliojamai skambėtų avantiūristinis pasiūlymas. Reformas namų ūkyje, asmeniniame gyvenime reikia vykdyti apgalvotai, tariantis ir derinant interesus su šeimos nariais. JAUTIS....

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(gegužės 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 10 d.)

    AVINAS. Nemažai bendrausite, tačiau kai kurie pokalbiai virs ginčais ir ims varginti. Gali atsirasti techninių, transportavimo, prekybinių rūpesčių. Viską nesunkiai sutvarkysite ir išspręsite, jei nesinervinsite ir nenuleisite rankų JAUTIS. ...

  • Astrologinė prognozė gegužės 13–19 d.
    Astrologinė prognozė gegužės 13–19 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžia provokuos rizikuoti tiek su meile, tiek su pirkimais ir pardavimais, verslais. Gali būti smagu, o gal šį kartą avantiūrizmas išeis ir į naudą. Seksis visuomeninė veikla, sportas. Jūsų d...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(gegužės 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 9 d.)

    AVINAS. Patirsite daug įspūdžių, jei būsite įvykių sūkuryje, viskuo domėsitės, aktyviai bendrausite. Gali būti, kad teks duoti ar imti interviu arba kitaip viešai išreikšti savo nuomonę. JAUTIS. Labiausiai norėsis paprastų ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(gegužės 8 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 8 d.)

    AVINAS. Pasižymėsite komercine uosle, todėl pravartu pagalvoti, ką norėtumėte nusipirkti, parduoti ar pan. Būkite pakantesni artimųjų ir vaikų nuomonei, jų interesams. JAUTIS. Bus nemažai įvairiausių emocijų, jaudulio. Aplinkiniai gali reik&sca...

    2
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(gegužės 7 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 7 d.)

    AVINAS. Verslo reikalai neleis atsipalaiduoti. Jeigu internete ieškote darbo, galite gauti pranešimą apie siūlomą pokalbį. Ir per aukštas, ir per žemas savęs vertinimas gali užkliūti darbdaviui, todėl tinkamai pasiruoškite....

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(gegužės 4 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 4 d.)

    AVINAS. Būsite išsiblaškę, jautrūs. Stigs realybės pojūčio, tačiau neblogai seksis meninė, kūrybinė veikla. Vakare galite atsidurti keblioje situacijoje. Gali tekti kreiptis medicininės pagalbos. Labiau tausokite sveikatą. JAUTIS. Di...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(gegužės 3 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 3 d.)

    AVINAS. Diena gali būti rami, o jūs – pasyvūs ir svajingi. Kita vertus, gali stigti jėgų ir sveikatos rimtiems darbams arba turėsite rūpintis sergančiu artimuoju. JAUTIS. Regis, jums nestigs energijos, proto aštrumo ir populiarumo. Nesunk...

Daugiau straipsnių