Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugpjūčio 1 d.)

  • Teksto dydis:

AVINAS. Nors stengsitės atrodyti pareigingi ir reikalingi darbe, namuose, visuomenėje, tokį įvaizdį suformuoti bus nelengva, o prarasti – paprasta. Jeigu atostogaujate prie vandens, būkite atsargūs.

JAUTIS. Norėdami pademonstruoti, kaip gerai esate informuoti vienu ar kitu klausimu, galite nesubtiliai įsikišti ne į savo reikalus. Neapsigaukite pirkdami, parduodami, skolindamiesi.

DVYNIAI. Nepirkite, neimkite to, kas jums įkyriai siūloma. Asmenys, nestokojantys iškalbos, gali mėginti jus sugundyti abejotinam reikalui. Pagalvokite, ar iš tiesų jums tai reikalinga ir priimtina.

VĖŽYS. Emocingai reaguosite į neįprastus įvykius, kontaktus, kalbos barjerą ar svetimas tradicijas, vertybes. Nebūkite patiklūs, jei kas nors mėgins įsiūlyti keistą prekę ar pan.

LIŪTAS. Dėmesys, kurio padaugėjo, nebūtinai yra geranoriškas. Pagalvokite apie savo siekių realumą, įvertinkite finansines ir kitas galimybes. Jeigu sumanėte kokiu nors būdu pabėgti nuo problemų, jos tarsi šešėlis seks iš paskos.

MERGELĖ. Jeigu atostogaujate, rimtesnių problemų nekils, tik bus kiek daugiau bendravimo su draugais, pažįstamais, bet jeigu dirbate, pasistenkite, kad dėl neplanuotų kontaktų, reikalų ar svaigalų nenukentėtų jūsų pareigos.

SVARSTYKLĖS. Nepavyks ramiai patinginiauti. Ypač jeigu dirbate ir reikia užbaigti tai, kas pradėta. Neatliktas įsipareigojimas, neįvykdytas pažadas gali sukelti problemų.

SKORPIONAS. Jeigu šiuo metu nekeliaujate, vis tiek gali tekti tolokai vykti studijų ar darbo reikalais arba rūpintis atvykusiais iš kitur. Regis, artimieji nesidžiaugs jūsų užimtumu ir kaitaliojamais planais.

ŠAULYS. Nors galvojate apie pokyčius, dar nederėtų startuoti su naujovėmis, reformomis. Paskubėkite užbaigti pradėtus darbus. Tiktų atlikti generalinę tvarką. Laiku sumokėkite mokesčius, įmokas.

OŽIARAGIS. Gali kilti įtarimų dėl žmonių, kurie jums daro vienokią ar kitokią įtaką. Galbūt suprasite, kad jie su jumis labiau konkuruoja, nei bendradarbiauja. Atkreipkite dėmesį į neįprastus vaikų užsiėmimus, pomėgius ir pirkinius.

VANDENIS. Regis, domins temos, susijusios su meilės santykiais, visuomenės elitu, konkurencija, grožio paslaugomis ir pan. Neišvengsite priekaištų iš artimųjų, jei pernelyg švaistote pinigus ar dairotės nuotykių, flirtuojate.

ŽUVYS. Gali būti aktualu užbaigti kūrybinį projektą, sutvarkyti su augančia karta susijusius reikalus, pateikti ataskaitas. Regis, labiausiai nerimausite dėl savo vaikų ar giminaičių. Jei norite įsigyti naują technikos, elektros prekę, nedarykite to paskubomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių