Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugpjūčio 2 d.)

  • Teksto dydis:

AVINAS. Pasižymėsite ypatingu jautrumu. Galbūt pajusite, kad artimiems žmonėms reikalingas jūsų padrąsinantis žodis ar materialinė parama. Jeigu nenorite pakliūti į nemalonę, viską darykite nuosekliai, apgalvotai.

JAUTIS. Būsite nusiteikę bendrauti ir darysite įtaką aplinkiniams. Visgi tie, kurie, manėte, yra nusiteikę palankiausiai, gali pakišti jums koją. Pasidomėkite, kokie motyvai už to slypi.

DVYNIAI. Regis, jums neblogai seksis dirbti ir užsidirbti. Tačiau norint įsigyti technikos, ūkinę prekę ar paslaugą, gali prireikti kantrybės dėl jos derantis ir pan. Saugokitės žalos, avarijų.

VĖŽYS. Geriau suprasite kitus žmones, todėl sugebėsite rasti kompromisą, susitarti. Daugiau dėmesio norėsis skirti vaikams, artimiesiems, palepinti juos gardumynais, dovanėlėmis. Visgi bus lengviau neįtikti nei įtikti, todėl nepersistenkite.

LIŪTAS. Vienumoje jausitės geriau nei tarp žmonių. Priežasčių gali būti ne viena. Galbūt trokšite asmeninės erdvės, nesinorės prie niekieno derintis, o gal pasijusite kuo nors nusivylę, įsižeidę. Stenkitės susikurti vidinę ramybę.

MERGELĖ. Diena gali būti informatyvi, bet verčianti susivokti tarp faktų ir subjektyvių prielaidų, atskirti pelus nuo grūdų. Ne kokia diena tolimai kelionei, ypač jeigu jai tinkamai nepasiruošėte.

SVARSTYKLĖS. Regis, dominantis asmuo jus vilios avantiūroms. Turbūt tam atsispirsite, jeigu turite daug darbo. O laisvalaikio perteklius stipriai kreips į pagundų pusę.

SKORPIONAS. Regis, kelionėje, tarptautiniame renginyje patirsite staigmenų. Jos nebūtinai džiugins, nes iš dalies gali kirsti per reputaciją ar santykius. Labiau gerbkite aplinkinius ir saugokite mylimą žmogų, vaikus.

ŠAULYS. Nestokosite darbštumo, verslumo. Darbe derėtų labiau pasisaugoti gamybinių traumų. Saugokite savo ir kitų sveikatą, tinkamai elkitės su technikos prietaisais.

OŽIARAGIS. Pasistenkite, kad kuo mažiau įtampos būtų santykiuose su namiškiais, vaikais, partneriais. Būkite supratingi, atidūs tiems, kuriuos mylite. Nederėtų primygtinai reikalauti iš jų dar didesnio dėmesio.

VANDENIS. Šiandien jausite įtampą. Būtų gerai, kad nesusiviliotumėte abejotina avantiūra, ar ji būtų verslo, ar meilės, ar dar kokia nors. Nederėtų per jautriai reaguoti į replikas, susijusias su grožiu, stiliumi, gyvenimo būdu ar kt.

ŽUVYS. Diena turėtų būti puiki, jeigu užsiimsite vaikų laisvalaikiu, sportu, turizmu. Visgi galimi šiokie tokie nesklandumai grožio paslaugų, kūrybos srityje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių