„iPad 2“ turi dar vieną problemą

Neseniai prasidėjo prekyba planšetiniu kompiuteriu „iPad 2“. Kaip ir jo pirmtakas, šis planšetinis kompiuteris yra labai populiarus ir daugelis ekspertų teigia, kad jis yra geriausias savo klasėje. Nežiūrint į tai, įrenginys turi nemažai problemų.

Visai neseniai paaiškėjo dar viena problema. Pasirodo, kad „iPad 2“ dažnai „pakimba“ naudojantis programa „FaceTime“. Ši technologija leidžia vartotojams atlikti vaizdo skambučius naudojantis plačiajuosčia interneto prieiga. Tam, kad būtų atstatytas įrenginio darbingumas, jį tenka perkrauti.

Dėl tokios problemos skundžiasi nemažai planšetinio kompiuterio naudotojų. Diskusijų lentose naudotojai taip pat pažymi, kad panašūs atvejai buvo ir naudojantis „iPhone 4“ išmaniaisiais telefonais. Tai įrodo, kad problema yra programinio pobūdžio. Logiška būtų manyti, kad artimiausiu metu „Apple“ pateiks „iOs“ atnaujinimą, ištaisantį šią problemą.

Kaip jau buvo minėta, problema su „FaceTime“ – toli gražu ne vienintelė. Kai kurie naudotojai pastebi netolygų apšvietimą, blogus ekrano taškus arba gelsvą ekrano atspalvį.


Šiame straipsnyje: iPadApple

NAUJAUSI KOMENTARAI

eee

eee portretas
labai didele problema ... :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių