Atkaklumas: dėl noro turėti dukterį moteris stengėsi pastoti 15 metų

JAV gyventoja, svajojusi turėti dukterį, daug metų pastodavo, tačiau vis susilaukdavo berniukų. Nepaisant to, ji 15 metų neprarado vilties tapti dukros mama.

Apie tai praneša „The Sun“.

Yalancia Rosario iš Teksaso valstijos pirmą kartą mama tapo 2009-aisiais metais. Jai gimė sūnus. Nuo tada ji pagimdė dar aštuonis berniukus. Tačiau moteris nesiruošė nustoti gimdyti, nes labai norėjo susilaukti dukters.

Per paskutinį nėštumą Y. Rosario sužinojo, kad laukiasi dvynių. Moteris vylėsi, kad vienas iš naujagimių bus mergaitė. Ji labai apsidžiaugė, sužinojusi, kad taip ir bus.

Neseniai Y. Rosario tapo sūnaus ir dukros mama. „Kai pamačiau savo mergaitę, negalėjau patikėti, kad ištarsiu „mano duktė“. Aš buvau sužavėta ja, ji tiesiog ideali“, – teigia moteris.

Vienuolikos vaikų mama prisipažino, kad norėtų, jog duktė turėtų ir jaunesnę sesutę. Tačiau ji laiminga, kad mergaitė turi tiek daug vyresnių brolių.

Amerikietė džiugia naujiena pasidalino socialiniuose tinkluose ir susilaukė daugybės sveikinimų. Daugelis komentatorių rašė, kad taip pat svajoja apie dukterį, o istorija su Y. Rosario suteikė jiems vilties susilaukti dukters.

Vis dėlto kai kurie žmonės nustebo moters atkaklumu ir pareiškė, kad jai nereikėjo gimdyti tiek daug vaikų vien dėl to, kad taptų dukters mama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Nu nieko sau

Sakoma

Sakoma portretas
Jei nori berniuko, dulkinantis vyras turi būti paskutines 3 dienas nesidulkinęs ir fiziškai pailsėjęs , o ne darbuose išsekęs. O jei nori mergaitės, paskutinėmis dienomis vyras turi būti fiziškai gerai išsekintas.

Chi

Chi portretas
Duok Dieve, kad visi vaikeliai sveiki būtų.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių