Mergina paliko vaikiną dėl tualetinio popieriaus ritinėlio

JAV gyventoja užpyko ant savo draugo ir paliko jį dėl tualetinio popieriaus.

Apie tai pranešė „New York Post“.

Jess Jacobsen iš Los Andželo su savo draugu susipyko jo namuose. Mergina papasakojo, kad nuėjo į tualetą. Būdama jame, J. Jacobsen pastebėjo, kad tualete neliko tualetinio popieriaus. Amerikietė šūktelėjo, kad vaikinas atneštų tualetinio popieriaus ritinėlį.

Į tai Jess išgirdo šiurkštų atsakymą: „Ne, aš tau jau esu sakęs, kad šiame tualete nėra popieriaus. Atleisk“.

Mergina pareiškė partneriui, kad pati negali nueiti tualetinio popieriaus. Ji dar kelis kartus paprašė atnešti ritinėlį. Tačiau vaikinas buvo nesukalbamas.

J. Jacobsen ėmė garsiai šaukti, tikėdamasi, kad jos prašymą išgirs kaimynai. Tik tada Jess draugas nusileido ir nuėjo atnešti popieriaus. Jis pagriebė tualetinio popieriaus ritinėlį, atidarė tualeto duris ir įpykęs sviedė jį merginai į galvą.

Po konflikto amerikietė nusprendė išsiskirti su savo partneriu. Apie šį įvykį ji papasakojo „TikTok“, o jos vaizdo įrašas sulaukė net 11,5 mln. peržiūrų.

Daugelis palaikė merginos sprendimą nutraukti santykius su vaikinu. „Jis aiškiai leido suprasti, kad tada, kai tu pažeidžiama, serganti ar tada, kai sukeli jam nepatogumų, jis nesiruošia būti šalia. Bėk!“, – parašė vienas komentatorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

H

H portretas
Pokalbis apie nieką.

Buvęs kazachų stepėse

Buvęs kazachų stepėse portretas
Jei taip užstūgavus būtų muslimė,tai Ali Baba būt ją pašventinęs čiainyku.Ten irgi nėra popieriaus ir visi gūžinėja su čiainykais.

wc ,,atvejo'' expertas

wc  ,,atvejo''  expertas portretas
na , žiūrint iš techninės pusės - tai kiek reikia būti apsidirbusiai , kad neišeiti numautu sijonu ar džinsais ( prie savo vaikino , ne viešoj vietoj) ir pasiimti tą nelemtą shikpopierį !!! jptvm. !
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių