„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ apie artėjantį koncertą: ruošiamės lyg jis būtų paskutinis

  • Teksto dydis:

Ką tik išleidę naują albumą „Viskas bus gerai“, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ ruošiasi koncertui. Jau gruodžio 2 dieną, šeštadienį, Kauno „Žalgirio“ arenoje muzikantai surengs savo didžiausią solinį koncertą, pavadintą „Miesto šventė“, kuriame ne tik pristatys naujas dainas, įspūdingas dekoracijas, bet ir kartu su žiūrovais žengs per visą grupės istoriją.

Vienas ilgiausiai užtrukusių ir įdomiausių parengiamųjų artėjančio koncerto darbų – kelis mėnesius trukusi scenos, specialių konstrukcijų ir dekoracijų gamyba. Kadangi grupės tikslas yra gyvas teatralizuotas koncertas su tikromis judančiomis dekoracijomis, išskirtiniai scenos elementai nustebins ir daug mačiusius koncertų lankytojus. Šį ketvirtadienį grupė socialiniuose tinkuose pasidalino  artėjančio koncerto scenos vizualizacija.

„Mums patiems susidaro įspūdis, kad ruošiamės šiam koncertui lyg jis būtų paskutinis. Mintys apie jį pradėjo suktis dar prieš metus“, – pasakojo grupės vokalistas Martynas Enčius. „Iškart pamanėm, kad tai turėtų būti muzikos, cirko ir teatro miksas, kad kiekviena daina būtų tarsi atskiras klipas scenoje. Tačiau remsimės ne tiek LED ekranų vizualizacijomis, kaip įprasta šiuolaikiniuose koncertuose, o tikromis judančiomis dekoracijomis, kas turėtų atrodyti įspūdingai!“

„Pasigaminom didžiulį burtininką, kuris kaip lėlininkas valdys mus už virvučių“, – šypsojosi muzikantai. „Tai bus linksmiausias, techniškai sudėtingiausias, bet kartu ir efektingiausias mūsų pasirodymas, galima sakyti miuziklas, kuriame susipins naujos ir pačios populiariausios mūsų dainos. Be to, prie mūsų prisijungs dar keli atlikėjai, tad ir grupės sudėtis šįkart bus neeilinė ir unikali!“

Ir taip gausią „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ komandą šeštadienį papildys kviestiniai svečiai. Muzikos skambesį šio koncerto metu sustiprins perkusijos garsai, nes pasirodymo metu prie grupės prisijungs šio instrumento virtuozas Viktoras Krasauskas. Taip pat kelis kūrinius kartu su „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ vyrais atliks ir dainininkė Dileta.

Grupės archyvo nuotr. 

Specialiai šiam koncertui gaminamų konstrukcijų ir dekoracijų ašis bus burtininko kepurė, iš kurios renginio metu pasirodys ne viena staigmena ir specialios, judančios dekoracijos. Pastarąsias kuria dailininkas Linas Liandzbergis, dirbęs prie didžiausių grupės „Antis“ koncertų 2003 metais ir 2014 metais. Scenos burtininkui vizualizacijas kuria videomenininkas Rimas Sakalauskas.

Šeštadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje nuskambės vaizdo klipais jau pavirtę naujausi grupės kūriniai „Sėdi ir važiuoji“, „Viskas bus gerai“, „Tatū“, „Nulipk nuo telefono“, „Piligriminiais keliais“, „Su gimimo diena!“ ir visiškai naujos dainos.

Šią savaitę „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ socialiniuose tinkluose pasidalino savo gastrolių Indijoje šį rudenį metu įrašytu akustiniu dainos „Tai tik tu“ atlikimu, kurį nufilmavo šniokščiant Indijos vandenyno bangoms ir pučiant lengvam brizui Goa valstijoje esančiame Vagator paplūdimyje.

Be abejonės, svarbiausiame karjeros koncerte „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ atliks ir publikos pačius mėgstamiausius hitus iš ankstesnių savo albumų – „Į Venesuelą“, „Mažulė“, „Mangai“, „Daug dienų“, „Apie tai, kaip žirafa sumindė kaunietį Antaną“ ir kitus.

Teatralizuotas koncertas „Miesto šventė“, skirtas pristatyti naujausią grupės albumą, vyks gruodžio 2 dieną, Kauno „Žalgirio“ arenoje. Koncerto pradžia 19 valandą, kad renginiu suspėtų pasimėgauti ir mažiausi grupės gerbėjai. Kitais metais, vasario 17 dieną, grupės pasirodymas „Miesto šventė“ taip pat įvyks ir Palangos koncertų salėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Highway Star

Highway Star portretas
Duok Die, kad būtų paskutinis. Šūdas net ir gražiam popierėlyje smirda

kašpirovskis

kašpirovskis portretas
ar jis ukrapas ar rusas - dievas žino. Vilenski inteligentai kalbėjo kad jis KBG. Ir bando hipnozę kaip nuotolinį ginklą per TV.

D.

D. portretas
Nežinau, kaip kam jie, tačiau man savotiškai patinka šitie vyrukai : visuomet nuo jų "eina" pozityvas....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių