Ledo šou besiruošiantis čiuožėjas A. Reklys: Lietuvoje tiek daug prabangos, kad net sunku suvokti

Ne vienerius metus JAV gyvenantis daugkartinis Lietuvos dailiojo čiuožimo čempionas, tarptautinių varžybų dalyvis ir ne vieno įspūdingo šou organizatorius Aidas Reklys įsitikinęs – mūsų šalis savo pasiekimais, komfortu klientams bei kokybe jau seniai aplenkė bet kokį legendomis apie prabangą apipintą, Už Atlanto esantį miestelį.

Kaune – ugnis ir ledas

„Į gimtinę stengiuosi sugrįžti kasmet. Tiesa, šįmet viešnagė Kaune truks gerokai ilgiau nei įprastai, nes turėjau atsisveikinti su netikėtai mus palikusiu tėčiu. Svajojau, kad jis išvys specialiai paruoštą numerį, kurį įtraukiau į pirmą kartą rengiamo šou programą, kartu sutiksime jo gimtadienį. Deja, tėtis išėjo anksčiau“, – sakė pašnekovas.

Kauno ledo rūmuose A. Reklys kartu su garsiais pasaulio ledo čiuožėjais pasirodymus surengs tris kartus – gruodžio 26, 28 ir 30 d. Jau dabar aišku, kad žinomas čiuožėjas publiką tikrai nustebins ne tik sportiniu talentu, bet ir įvairiais efektais – renginyje bus ir ugnies, ir iš ledo sukurtų skulptūrų.

L. Kondratės nuotr. 

„Lietuvoje tokio renginio dar nebuvo – statysime ledą ant ledo ir čiuošime ant jo. Apskritai, tikimės įgyvendinti tokius sumanymus, kokių Lietuvos publika iki šiol nėra mačiusi. Jau atlikome bandymus. Na, lyg pavojingus triukus pavyksta atlikti saugiai“, – šypsojosi Lietuvos dailiojo čiuožimo šokėjas ir treneris A.Reklys.

Jis ne tik ruošiasi neužilgo vyksiantiems įspūdingiems renginiams, bet ir jauniems čiuožėjams, norintiems pasitobulinti, veda seminarus.

„Grįžęs į Lietuvą visada pasidarau kraujo tyrimus. Bet, kai pradėjau šlaunyje jausti neįprastą maudimą, nusprendžiau ryžtis detalesniai „techninei apžiūrai“. Nenorėjau rizikuoti ir iškristi iš „žaidimo“ prieš itin man svarbų įvykį“, – pasakojo sportininkas.

Tam, kad vienoje vietoje jis gautų kuo daugiau paslaugų, A. Reklys kreipėsi į šeimos kliniką Kaune. Čia jam teko pasikonsultuoti su gydytoja radiologe – echoskopuotoja, odontologe, urologu, pasinaudoti intravenine terapija su vitaminu C bei pažeisto kojos raumens spartesniam gijimui skirta fotodinamine terapija.

L. Kondratės nuotr. 

Geriau nei Beverli Hilse

„Lietuvos klinikos, restoranai, pramogų vietos, grožio salonai jau seniai yra aplenkę daugelį prabangiomis laikomų JAV paslaugas teikiančių vietų. Užsukęs Kaune kur nors kavos dažnai pamąstau, jog čia geriau nei Beverli Hilse“, – sakė A. Reklys.

Septyniolika metų už Atlanto gyvenantis, o pastaruoju metu Kalifornijoje reziduojantis sportininkas pasakojo lankęsis restoranuose, į kuriuos gali patekti rezervavęs laiką prieš keturis – šešis mėnesius.

„Porcijos juose ne amerikietiškos, o europietiškos, t.y. suvokiamo dydžio. Maistas skanus, gražiai pateiktas. Dažnai naudojami kokybiškesni produktai, ingredientai. Bet tokių JAV nedaug, todėl ir eilės tokios. O Lietuvoje… sunkoka rasti prastesnį restoraną su primityviu interjeru. Kai Lietuvoje gyveni nuolat, atrodo, jog tai normalu. O iš tiesų čia tiek daug prabangos, kad net sunku suvokti. Kad ir šeimos klinika, kurioje lankiausi – joje mačiau viską, kuo didžiuojasi brangiausios Kalifornijos grožio įstaigos. Tad, tam, kad pasilepintum pasaulio garsenybių mėgstamomis procedūromis, reikia vykti ne pas amerikiečius, o į Kauną“, – sakė A. Reklys.

L. Kondratės nuotr. 

Jis neabejojo, jog po šou sėkmingą savo debiutą ant lietuviško ledo reikės atšvęsti pamėgtoje klinikoje ne tik atliekant sveikatos patikrinimą, bet ir pasilepinant masažais ar neinvazinėmis veido bei kūno priežiūros procedūromis.

„Renginys yra išskirtinis tuo, kad jame bus daug „pamišimo“ lygių. Į šitą projektą sudėjome viską, kad tik būtų patenkinti kiekvieno žiūrovo poreikiai – daug adrenalino, meilės, minkštumo, atsipalaidavimo bei kvapą gniaužiančių triukų, kurių neišvysite varžybų metu“, – teigė ledo šou, vyksiančio Kauno ledo rūmuose, organizatorius A.Reklys.

Būtent jis nuo menkiausių smulkmenų iki sudėtingų detalių planuoja pirmą kartą Lietuvoje vyksiantį šou. Į Kauną kartu su juo atvyks ir gausus būrys užsienio dailiojo čiuožimo žvaigždžių iš JAV, Prancūzijos bei Ispanijos – „Naujametinio sapno“ metu ant ledo bus galima išvysti Olimpinių žaidynių dalyvių, akrobatinio čiuožimo čempionatų prizininkų ir nuolatinių šou arenų dalyvių. Kauno ledo rūmuose taip pat pasirodys ir Lietuvos čiuožėjai. Žiūrovus į sapnų karalystę nukels lanksčios čiuožėjos ir oro akrobatės, kvapą gniauš įvairūs artistai, pirotechnika ir fakyrai.

Galimybę aplankyti visai šeimai skirtą ledo šou „Naujametinis sapnas“ kauniečiai ir miesto svečiai tarpušvenčiu turės net tris dienas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vidas

Vidas portretas
Jeigu ką ponas Rekly ... ške, Lietuva prabanga lenkia net tik Jungtinius Arabų Emiratus bet ir JAV ( USA ) . Reikia akinių ?

senukui

senukui portretas
dar vienas ufonautas

Senukas

Senukas portretas
Pas mus ultrahigiena smaugia nera parastu restoranu
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių