Vaikino pasakojimas apie nesėkmingą susitikimą su 50 Cent – išgalvotas?

  • Teksto dydis:

Gerbėjo iš Vilniaus bandymas įsiamžinti su trečiadienį į Lietuvą atvykusiu repo legenda 50 Cent, anot vaikino, baigėsi nesėkme. Pasileidęs bėgti link savo dievaičio jis, kaip pasakoja, buvo nublokštas į šalį reperio apsaugos. Plačiau – LNK reportaže.

Daugybė gerbėjų laukė šios žvaigždės. Vieni vyko jo pamatyti ir Rygoje vykusiame jo koncerte. Kiekvienas laukė savaip, bet daugelis nori įsiamžinti su legenda.

Trečiadienį repo žvaigždė atvyko į Lietuvą – nusileido Vilniaus oro uoste. Virtualioje erdvėje paplito vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip neva vienas nekantrus gerbėjas, pamatęs reperį, puolė prie jo. Tačiau apsauga, anot vaikino, jį tiesiog nubloškė ant žemės. Apsaugos darbuotojas pasižymėjo greita reakcija, kaip ir priklauso lydint pasaulinio garso įžymybę.

Labai įdomu, kodėl žmonės taip elgiasi pamatę žvaigždes. Ar jie nori nuotraukos? Ar jie tiesiog nesuvaldo emocijų ir pasileidžia įžymybių link?

Plačiau papasakojo apsaugos neva nublokštas gerbėjas Julius: „Mano dievukas nuo pat mažens atvyksta į Lietuvą, į mano miestą, tai norėjosi išnaudoti tą situaciją. Kai tik pamačiau, kad jis ateina, norėjau kuo arčiau prieiti, kad nuotrauka gautųsi kuo geresnė. Aš nenorėjau, kad viskas taip įvyktų. Viskas taip greitai įvyko, man net akys užtemo. Negalvojau, kad viskas taip agresyviai bus.“

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

– Taigi, jūs nesusivaldėte pamatęs savo jaunystės dievaitį ir pasileidote bėgti link jo. Atrodė, kad iš tiesų bėgate gana agresyviai ir norite jam kažką padaryti. O iš tikrųjų norėjote tik pasidaryti nuotrauką?

– Viskas labai greitai įvyko. Tuo metu, kai jau pradėjo visi sakyti, kad jis ateina, aš stovėjau kiek toliau. Per langą matėsi, kad jis artėja. Visi pradėjo šaukti. O aš pradėjau bėgti iš toliau, gal taip ir gavosi ta inercija. Aš gal tikėjausi iš jo tokios šilumos. Juk fanas prieina. Būčiau norėjęs, kad sustotų, pakalbėtų.

– Tačiau buvote nublokštas apsauginio ir nepavyko užmegzti jokio ryšio su atlikėju. Bet reperis jus tikrai pamatė, tad pasiekėte savo tikslą, atkreipėte ne tik jo, bet ir visos Lietuvos dėmesį.

– Tikslas tebuvo atkreipti tik atlikėjo dėmesį. Jei jis būtų pakalbėjęs, pasakęs gražų žodį, būčiau buvęs labai patenkintas.

– Ar nenukentėjote nuo nubloškimo?

– Ne, gal alkūnė kiek nubrozdinta. Nelabai stipriai kritau. Pats kritimas gal atrodė stiprus, nes tas vyras buvo toks didelis.

– Ar viskas tuo ir baigėsi? Ar turėjote po to gal kokį pokalbį su apsauga?

– Atlikėjas išvažiavo. Mūsų gal kokie dešimt gerbėjų stovėjo. Tai pasirūpino, ar man viskas gerai, bet manęs tikrai niekas neišvarė.

– Tikrai atvykimas į mūsų šalį bus įsimintinas. Ar darytumėte taip dar kartą, o galbūt pagalvotumėte, kad neverta trukdyti einančio atlikėjo?

– Manau, kad daryčiau, gal tik kiek lėčiau, ne taip staigiai, ne su tiek daug energijos. Gal jums irgi yra tekę būti tokioje situacijoje, kai pamatote kokią garsenybę ir nežinote, kaip elgtis toje situacijoje. Jei tokioje aplinkoje būčiau dažniau, gal kitaip ir pasielgčiau.


Portalas Žmonės.lt trečiadienį susisiekė su Vilniaus oro uosto atstovu spaudai Tadu Vasiliausku ir jis paneigė, jog toks incidentas vyko jų teritorijoje.

„Visiškai fake news. Čia yra reklaminė kampanija arba sufalsifikuotas vaizdo įrašas. Iš tikrųjų, jokio užpuolimo nebuvo, tai buvo suvaidinta situacija. Oro uostas ten niekaip nedalyvavo, šioje akcijoje konkretus turinys su mumis nebuvo derinamas. Įvykio nebuvo fiksuota. Jie tiesiog pasirinko šią vietą, bent jau mūsų žiniomis“, – teigė T. Vasiliauskas.


Šiame straipsnyje: 50 CentLNK turinysnubloškė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Lina

Lina portretas
Durnius ir tiek...galėjo ir į dantis gauti...daugiau nelis.

zydrius

zydrius  portretas
nu Lietuvos narkusos pseudo reperiai ka dabar nukopijuosite,kuris puls po kojom kam ?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių