Vieni vėl keikia kelininkus, kiti problemų nemato: žiema yra žiema

  • Teksto dydis:

Snieguotas pirmadienio rytas daugumai buvo ankstyvas, ypač kelininkams. Kauno policijos atstovai, kaip jie teigė portalui kauno.diena.lt, situacijos nedramatizuoja. Skaudžių įvykių neužfiksuota.

„Kauno švara“ praneša, kad prasidėjus snygiui darbą pradėjo 1.20 val. Šlapios druskos mišiniu barstytos viso miesto gatvių ir pagrindiniai miesto šaligatviai. Tęsiantis snygiui, visi darbai tęsėsi iki 6 val.

„Nu nejuokinkit! A. Juozapavičiaus pr. 6 ryto net nematai kokioj juostoj važiuoji. Nieko nebarstyta“, – piktinosi viena vairuotoja.

Kiti teigė problemų neįžvelgia. Žiema yra žiema.

„Viso miesto gatvėse naktį darbavosi dešimt sunkvežimių su sniego valymo peiliais ir barstytuvais, o pėsčiųjų zonas valė šeši traktoriai“, – skaičiavo „Kauno švaros“ atstovai.

Jie įspėja, kad sulig šiek tiek atšylančiais orais reikėtų tikėtis lietaus ir plikledžio. „Įvertinkite oro sąlygas, būkite budrūs ir atsargūs tiek vairuodami transporto priemones, tiek vaikščiodami“, – ragino kelininkai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

išvada

išvada portretas
Dėl visko kaltas Putinas !!

Pirmyn

Pirmyn portretas
Ypatingai džiaugiuosi, kad prie manęs rajone kelio nevalo, šaligatvių druska nebarsto - balta ir švaru. Nuvažiuoji į miestą, visur druskų pripilta, baisus purvynas, iškart nuotaiką sugadina. Tik nevykėliai vairuotojai savo negebėjimą vairuoti žiemą perkelia kelininkams.

Dainius

Dainius portretas
Juokingi komentarai kaltinti kelininkus. Susitvarkykite savo galvas, nemokat važiuoti su mašina, čiuožkit su rogėm ar slidėm. Supraskite kad sąlygos pasikeitė, o ar čia dauguma pakeitė padangas į naujas žiemines? Varot ekonomiškai žiemą vasarą tomis pačiomis. Kelintą sezoną? Kuris/i nuvažiavo pasibandyti važiuoti slidžia kelio danga? Dauguma juk Suomijos žiemos ralio jei ne čempionai tai bent prizininkai.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių